ForResult – online marketing partner

Waarom SEO zo belangrijk is voor jouw bedrijf!

Je kent het vast wel: je hebt een onderneming en het wil je maar niet lukken om online je bedrijf te laten groeien. Je hebt wel eens van SEO gehoord en je begrijpt dat SEO helpt bij het online vindbaar maken van jouw bedrijf. Toch vind je het allemaal nog een beetje onduidelijk en je weet eigenlijk niet zo goed wat je nou kunt verwachten. Ik leg je graag op een simpele manier uit waarom SEO zo extreem belangrijk is voor jouw bedrijf!

Maakt jouw bedrijf al gebruik van SEO?


Ik stel je deze vraag omdat wij de afgelopen 15 jaar hebben samengewerkt met honderden ondernemers om hun doelen te bereiken. Veel van deze ondernemers wisten eigenlijk nog niet eens wat SEO was en wat het voor hun bedrijf kon betekenen.

Een aantal van de ondernemers waar wij mee samenwerken zien pas het nut van SEO in op het moment dat wij het toepassen voor hun bedrijf.

Het effect kan enorm zijn! Luister maar eens naar Niek Demmers van Slaapkamerweb!

“Dankzij ForResult zijn wij als bedrijf 4 keer zo groot geworden. Zoekmachine optimalisatie is hierbij zeer belangrijk geweest.”
Niek Demmers – Slaapkamerweb

Misvattingen van veel ondernemers!

  • Een website heb ik alleen nodig als visitekaartje. Als iemand zoekt op mijn bedrijf dan moet ik naar voren komen!
  • Een website en SEO kosten mij veel geld. Ik heb hier geen geld voor over want het is een flinke kostenpost.
  • Ik heb net 3.000 euro geïnvesteerd in mijn nieuwe website of webshop, het aantal online verkopen had nu al veel hoger moeten zijn.

Wat kun jij juist bereiken met SEO?

  • Jaarlijks een omzetgroei van minimaal 25%.
  • Het aantal bezoekers via Google met 25% tot wel 100% verhogen.
  • Jaarlijks groeien met je website i.p.v. altijd blijven betalen voor je verkeer.
  • Een investering die je wellicht 10x zoveel gaat opleveren!

Wil je graag bekijken hoe wij SEO kunnen inzetten voor jouw bedrijf?
Kom dan gerust eens vrijblijvend langs voor een kop koffie of vraag een website analyse aan.

Al meer dan 15 jaar succesvol in SEO voor bedrijven!


Ik laat jou graag zien waarom wij al meer dan 15 jaar een succesvol online marketing bedrijf zijn met tientallen klanten. Bedrijven die ons het vertrouwen geven om hun online marketing campagne te leiden en die dankzij een combinatie van een juiste bedrijfscultuur en onze online campagne groeiden van enkele medewerkers naar tientallen medewerkers!

Hoe wij dat doen? Wij zetten ons personeel in als onderdeel van jouw bedrijf! Ons doel is niet om jou meer te laten betalen voor je marketing, ons doel is ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online stabiel gaat groeien!

Een aantal van onze SEO-cases (2019):


eigenwijzereizen

Eigen-Wijze Reizen (vakanties)

Gemiddeld 45+% groei in organisch verkeer » Marktleider in Fiets- en wandelvakanties!

difdoors

Different Doors (garagedeuren)

De marktleider in luxe garagedeuren! Jaarlijks meer dan 50% groei in het organische verkeer.


Waarom SEO voor onze klanten werkt?


Ze gaven ons het vertrouwen in een langetermijnrelatie. Een doordachte aanpak waarbij onze medewerkers zich inzetten voor jouw bedrijf! Geen nummertje binnen onze organisatie, maar een vast team van echte vakspecialisten die klaarstaan om jouw bedrijf naar de top te brengen!

Kunnen wij ieder bedrijf laten groeien met SEO?

Eerlijkheid, transparantie en jou vakkundig adviseren zijn onze kernpunten. Jouw doelgroep, het zoekgedrag en je concurrentie zijn belangrijke onderdelen voor het slagen van een campagne.

Wij willen jouw bedrijf graag helpen. Ben jij op zoek naar SEO advies? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie om je kansen en mogelijkheden in kaart te brengen!

Hoe doen wij dat!?


prijspijn breinHet belangrijkste element om jouw online campagne te laten slagen is om vooraf te kijken of er een match is en of wij wat voor jou kunnen betekenen. Wij willen niet meer campagnes om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar wij willen een succes maken van jouw campagne. Voordat we starten met jouw campagne zijn we heel eerlijk en transparant over jouw groeimogelijkheden.

Nadat we hebben vastgesteld dat wij een match zijn starten wij met het uitwerken van jouw blauwdruk. We creëren structuur in jouw online campagne. Online marketing is namelijk niet zomaar ergens beginnen. Wij maken doordachte keuzes om jouw bedrijf te laten groeien met SEO.

Zien we voordat we starten dat SEO niet de juiste keuze is voor jouw bedrijf, dan lichten je we hier ook over in! Ons doel is ervoor te zorgen dat het beter gaat met jouw onderneming!

Ben je overtuigd?


Heb jij een goed gevoel gekregen bij onze organisatie en denk jij dat we veel voor elkaar kunnen betekenen?

Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie en bekijk onze SEO tarieven.
We kijken graag samen naar jouw website/webshop!

kamer

Kennismakingsgesprek SEO

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Over de auteur

Remco Schlömer

Bedrijven laten groeien met online marketing, daar sta ik 's morgen voor op! Dragen jouw website en online activiteiten bij aan de groei van jouw bedrijf? Als het antwoord nee is of je het niet weet, dan moeten wij eens kennismaken! Ik neem graag de tijd om met een frisse blik jouw online activiteiten onder de loep te nemen en je te adviseren in de juiste strategie en te nemen stappen. Laten we samen meer resultaat halen uit online!

Geplaatst in:

 

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op