ForResult – online marketing partner

Hey, leuk dat je nieuwsgierig bent naar ForResult. Wees welkom. Op deze pagina ontdek je de geheimen van de vrolijke collega’s van ForResult.

Online marketing

serious business met een glimlach!

Wil jij met een glimlach naar je werk? Dat bereik je alleen maar met uitdagende werkzaamheden, leuke collega’s en een werk waarmee jij volop van waarde bent. Jij maakt het verschil!

Bij ForResult werken we dagelijks aan het succes van een groeiende trouwe groep klanten. Vooral MKB-bedrijven met ambitie kiezen voor ForResult. En omdat wij als betrouwbare partner werken, is het niet hap-snap, maar werken we vaak al 10 jaar voor een klant.

Jouw groei is ons doel

Dat geldt niet alleen voor onze klanten. Ontwikkeling van teamleden is minstens zo belangrijk. Online marketing is volop in ontwikkeling, en ons team dus ook! Wil je werken en je persoonlijke ontwikkeling combineren? Dan zit je goed bij ForResult!

Een fijne plek, geen bullshit

Wij zijn een bedrijf zonder mooie praatje en zonder formele onzin. Als collega’s helpen we elkaar, leren we van elkaar en maken we elkaar helemaal in aan de pingpong tafel. De positieve, informele sfeer maken ForResult tot een hele fijne plek om te werken.

icon-poop

Waarom je bij ForResult wilt werken

Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je leuk werk doen? Werk waarin jouw meerwaarde tot uiting komt? Wil je een baan vol vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan zit je goed bij ForResult.

Groei en vrijheid

Bij ons maak jij het verschil! Je krijgt vertrouwen en vrijheid om je kwaliteiten in te zetten. Ook krijg je de hulp en kennis aangereikt om te blijven leren en groeien. Groeien draait bij ons om de ontwikkeling van jou als persoon. Kies dus voor jouw volgende stap! Kies voor ForResult.

Elke dag bij ForResult

Leer van elkaar

Ontwikkel jezelf in ons team

Effect van je werk

Zie en voel de waarde van jouw werk

Wandeling-team

Relaxt je middag in

Lange pauze, lunch van de zaak en een wandeling


Eigen technisch team

Optimaal resultaat  behalen we dankzij eigen development.
Daarom hebben we een eigen webshop-CMS: ForShops
Functionaliteiten nodig voor SEO? Dan bouwen we ze!

Flexibel omdat het kan!

Hoe laat je begint? Dat bepaal je zelf?

Wil je deels thuiswerken? Prima!

Wil je morgen op stedentrip? Waarschijnlijk geen probleem.

Overwerken? Dat kennen we niet. Morgen kan je verder met je werk.

 

 

 

 

 

Heel fijn

Alles is goed geregeld

Wij regelen alles wat jij nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Een fijne werkplek, een high-end laptop, een dual monitor setup, een zit-sta bureau, en natuurlijk lekkere koffie en thee.

Elke middag is lunch geregeld, dus brood hoef je niet van thuis mee te nemen. Vrijdagmiddag sluiten we af met een borrel. En natuurlijk hebben we geregeld een feestje. Een BBQ, karten, escape room of ander leuk uitje met het team.

Werken bij

Kan jij onze collega worden?

Check onze vacatures en stages

Nieuwsgierig? Kom eens langs

Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren. Kom dan gewoon eens kennis maken.

Stuur ons een mailtje of spreek ons aan op Linkedin. Dan spreken we je binnenkort!