ForResult – online marketing partner

Case:

Differentdoors.nl

Different Doors uit Budel wilde in 2015 meer leads uit hun website. Omdat de website niet wist te overtuigen, en niet was opgebouwd voor SEO, ontwikkelde ForResult een compleet nieuwe website voor Different Doors.

“Het was nog een hele klus om eigenaar Sil te overtuigen van de noodzaak van een nieuwe website.” Aldus Jorik van ForResult. “Maar ik wist dat we een goede basis nodig hadden om de ambities van Different Doors waar te kunnen maken”.

Groei dankzij Zoekmachine optimalisatie

De nieuwe website voor Different Doors was helemaal opgebouwd met zoekmachine vindbaarheid in het achterhoofd. Alle productpagina’s en de projecten van Different Doors werden in een interne pagina- en linkstructuur slim aan elkaar verbonden. Dit was de gouden greep om daarna de concurrentie te kunnen verslaan.

Aanpak voor hoge Google posities

Binnen een jaar kwam de droom van eigenaar Sil uit: Met het zoekwoord “houten openslaande garagedeuren” stonden we op plek 1. En niet veel later volgde ook de term “houten garagedeuren”. Onze aanpak werkte, en dat merkte ook de sales afdeling. Het managen van de toestroom van offerte-aanvragen werd de nieuwe uitdaging bij Different Doors.

327% groei in offerte aanvragen

Different Doors is online markleider geworden in houten garagedeuren. Binnen 1 jaar groeiden het aantal offerte-aanvragen met maarliefst 327%!

Een verhuizing, heel veel nieuwe collega’s, aankoop van een deuren-productiefabriek en de bouw van een eigen pand. Allemaal voortgekomen uit de groei van Different Doors.

Case: Different Doors

Kwaliteit x kwaliteit = onverslaanbaar

De geweldige deuren, de garanties en service van Different Doors, gecombineerd met een duidelijke website, overheersing van de Google resultaten en geoptimaliseerde offerteformulieren. Dat is de succesformule! “Different Doors is voor ons een droomklant” aldus Jorik van ForResult. “Door de kwaliteit en service die Different Doors levert hebben wij een ideale situatie. We hoeven het niet mooier te maken dan het is. We hoeven enkel te zorgen voor een duidelijk verhaal en een overslaanbare vindbaarheid. Dat lukt ons wel”.

Onze website van ForResult overtuigt bezoekers
om klant te worden. In ForResult heb ik een partij gevonden die zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Dat is voor ons heel belangrijk.

Sil Kuppens – Different Doors

 

Jij bent aan de beurt!

Geïnspireerd door het verhaal van Different Doors en wil je ook meer bezoekers en deze overtuigen klant te worden? Wij helpen je bij het vergroten van je vindbaarheid en verbeteren van je website. Dit resulteert in structurele groei van bezoekers, klanten en omzet. Dat wil jij toch ook!

Weten wat de mogelijkheden zijn? We adviseren je graag vrijblijvend en geven antwoord op al je vragen. Neem direct contact met ons!

Neem contact op