ForResult – online marketing partner

Google Shopping is de productvergelijker van Google. Google toont producten waarnaar gezocht is met de link naar webshops. Als jouw shop daar tussen staat, kan dat je veel klanten opleveren. Immers zoeken de meeste mensen hier met als doel snel tot aankoop over te gaan. Hier lees je hoe jouw webshop in Google Shopping wordt getoond.

Hoe werkt Google Shopping?

Google Shopping is een advertentieplatform. De producten van de webshops die het meest betalen, worden vertoond. Als je niet de enige aanbieder bent van de producten die je verkoopt, is de kans groot dat jouw concurrenten ook getoont worden. Het is dan zaak om met de juiste producten gevonden te worden zodat je Google Shopping campagne een succes word.

Google Shopping kan net als Google Ads veel geld kosten. Wij helpen je graag om zoveel mogelijk uit je Google Shopping budget te halen.

(Wist je dat je via ons 20% korting op elke klik kunt krijgen?)

Google shopping

Certified Google Partner

Het is belangrijk dat je Google Shopping in goede handen zijn. ForResult is al jarenlange certified Google Partner. Om deze certificering te behalen en behouden moeten we:

 • Jaarlijks onze kennis en expertise aantonen per onderdeel (bijv. Google Shopping)
 • De omzet van onze klanten structureel laten groeien
 • Google Shopping succesvol houden zodat onze klanten, klant blijven

Lees verder over onze kennis en expertise als Certified Google Partner

 

Start met Google Shopping in 3 stappen

Wil je starten met Google Shopping? Met de meeste webshops is dat zo geregeld:

 1. Voorbereiding
  Het belangrijkste is een lijst van de producten die je aanbiedt, je product-feed. Dit bestand wordt door je webshopsysteem gegenereerd en up-to-date gehouden. Google gebruikt deze gegevens voor je actuele prijs en je actuele voorraad.
 2. Instellen
  Wij selecteren de producten uit de lijst waar op je wilt adverteren en stellen in hoeveel een verkoop mag kosten. Ook installeren we tools in je webshop die bijhouden hoeveel omzet elke bezoeker uit Google shopping jou oplevert.
 3. Optimaliseren
  Wij monitoren welke productadvertenties jou winst opleveren en welke je vooral geld kosten. Zo weten wij welke aanpassingen we moeten doen om jouw Google Shopping campagne tot een succes voor jouw webshop te maken.
Google shopping

Google wil zoveel mogelijk geld aan jou verdienen. Ons doel is dat jij zoveel mogelijk geld aan Google verdient.

20% korting met Google CSS Partner

Wanneer je de Google shopping campagnes door ons laat beheren is het mogelijk om 20% korting te krijgen op elke klik (CPC). Dit kunnen we jou aanbieden, omdat ForResult is aangesloten bij een Premium Google CSS partner.

De korting kunnen we direct verrekenen waardoor je budget kan worden verlaagd, maar het verschil kan ook worden gebruikt om nog meer klanten te trekken. Dit bepaal je helemaal zelf, want het blijven jou campagnes! Super interessant toch?

We beheren jouw Google Shopping campagnes al vanaf 149,- per maand.

Verkoop direct met Google Shopping

Ben je benieuwd hoe jouw omzet verhoogt kan worden met Google Shopping? We maken graag kennis en beantwoorden al je vragen.
Bel ons gewoon via 053 43 44 555.

Heb je liever dat we jouw bellen of een mail sturen, dat kan ook!

Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen:
Google Shopping

Ons doel is jouw groei. Wij verdienen niks aan je advertenties, de betalingen gaan rechtstreeks naar Google. Alleen als wij je campagne winstgevend maken blijf jij tevreden en blijf je klant. Daarom werken we transparant en zonder verborgen kosten. We rekenen slechts de uren die we nodig hebben om alles eenmalig goed in te stellen en een bedrag van 149,- euro voor maandelijks beheer. Zo maken we professionele hulp bij Google Shopping voor elke webshop bereikbaar!

De belangrijkste bron van inkomsten van Google zijn de advertenties (rond de 30% in 2018). Het is Google er dan ook alles aan gelegen om te zorgen dat jij als adverteerder zo veel mogelijk uit geeft. Je wordt hierdoor gevonden door heel veel mensen, waar veel bezoekers uit voort komen. Maar hoeveel van deze bezoekers is ook daadwerkelijk klant geworden?

Dat is waar wij bij kunnen helpen! Met onze aanpak bereik je niet zo veel mogelijk mensen, maar zo veel mogelijk potentiële klanten. Dit zorgt voor een besparing in de kosten en een verhoging van je omzet.

» Lees meer over waarom een Google Partner voordeliger is

Kies je voor Google Shopping, dan betaal je voor elke bezoeker die naar je webshop komt. Stop je met betalen, dan ben je direct al je bezoekers kwijt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je niet afhankelijk wordt van Google Shopping advertenties.

Door te bouwen aan de waarde van je webshop, verbeter je de posities in de zoekresultaten. Potentiële klanten gaan je daardoor steeds beter vinden en wat resulteert in ‘gratis bezoekers’. Om dit voor elkaar te krijgen moeten er verschillende werkzaamheden verricht worden. Dit heet Zoekmachine optimalisatie.

» Lees de 4 reden om te investeren in zoekmachine optimalisatie

Je staat bovenaan in de zoekresultaten als je met Google Ads adverteert op de zoekterm waar je potentiële klant op zoekt. Echter kan de klant ook op zoek zijn naar een specifiek product. Op dat moment moet je zichtbaar zijn in de resultaten van Google Shopping.

Voor jou als webshop eigenaar kan zowel Google Ads als Google Shopping zorgen voor meer potentiële klanten op je webshop. Vrijblijvend advies ontvangen om zo veel mogelijk uit je advertentiebudget te halen? Neem dan contact met ons op.

» Ontdek adverteren voor webshops met Google Shopping