ForResult – online marketing partner

SEO tarieven

Als je SEO wilt laten uitvoeren is het van belang wat het je kost. Graag zijn we transparant over onze SEO tarieven. Maar de hoogte van een tarief is alleen relevant als je ook kwaliteit geleverd krijgt. Een laag tarief kan vaak ook een lage kwaliteit betekenen. Onderaan de streep is het belangrijker wat SEO je oplevert. Als zoekmachine optimalisatie je bedrijf veel meer oplevert dan het kost, dan zijn de tarieven natuurlijk minder relevant.

Ontdek onze eerlijke en transparante SEO tarieven. En belangrijker, wat je hiervoor krijgt!

Deze SEO tarieven hanteert ForResult

Bij ForResult heb je de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief SEO af te nemen. Als basis van onze SEO-pakketten ss het SEO tarief 79,- per uur.

Werken er stagiairs aan mijn SEO?

De werkzaamheden aan je SEO worden grotendeels gedaan door goed opgeleide (HBO) medewerkers. Soms laten wij stagiairs meewerken aan je SEO. Maar de tarieven die wij hanteren voor stagiairs zijn een stuk lager. Eerst krijgt een stagiair intern een goede opleiding, en zodra het werk aan onze maatstaven voldoet berekenen we een tarief van slechts 52,66 per uur voor deze medewerkers. Zo krijg je bij ons altijd een eerlijke prijs en kwaliteit voor je SEO-budget.


 

Zo doen we SEO:

 1. Uitvoerige inventarisatie en website analyse en technische SEO-analyse
 2. Een duidelijke strategie met doelen voor jouw bedrijf
 3. Plan van aanpak hoe we jouw doelen gaan behalen
 4. Uitvoer van werkzaamheden door een SEO-specialist
 5. Rapportage en delen van inzichten die voor jou van grote waarde zijn.

Meer weten over onze SEO tarieven?

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gecertificeerd bureau:
  Google Partner
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo

  Vele klanten gingen jou al voor!

  Binnen ons klantportfolio hebben we bedrijven in allerlei branches. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de diverse markten en weten we exact hoe we jouw bedrijf kunnen laten scoren. Wacht niet langer en vraag meer informatie aan over onze SEO tarieven.

  “Onze website wordt erg goed gevonden in Google. Zoekmachine optimalisatie is hierbij zeer belangrijk. Dankzij ForResult zijn wij als bedrijf 4 keer zo groot geworden. Wij zijn ForResult erg dankbaar voor de resultaten.”

  Niek Demmers
  Slaapkamerweb