ForResult – online marketing partner

Case:

Eigenwijzereizen.nl

We hebben Eigen-wijze Reizen geholpen om te groeien in online boekingen. Dat hebben we gedaan door een gebruiksvriendelijke website te realiseren voor ze, waarin klanten makkelijk inzicht krijgen in het reisaanbod. Direct vanuit de website kan geboekt worden via een koppeling met het GRIP boekingssysteem.

Case: Eigen-wijze Reizen

Complete begeleiding van A tot Z

Eigen-wijze reizen was als organisatie helemaal gericht op hun reisgids. Daaruit bestelden klanten hun reizen. We hebben ze begeleid bij de overgang naar een e-commerce organisatie. De website is nu het centrale punt voor het actuele reisaanbod en boekingen. ForResult begeleide van A tot Z. Van strategie, UX-design, grafisch design tot websitebouw en content creatie.

Aanpak voor hoge Google posities

De combinatie van een slimme opbouw, zoekmachine vriendelijke techniek, en hard werken van ons SEO-team hebben voor Eigen-wijze Reizen gezorgd voor zeer hoge posities in Google. De bezoekersaantallen zijn zo enorm gestegen en het aantal boekingen ook. De nieuwe website heeft Eigen-wijze reizen enorm laten groeien.

Nog maandelijks bouwen we verder aan de vindbaarheid van Eigen-wijze Reizen. De Top3 van Google is competitie. We laten zo een relatief klein bedrijf in Google scoren boven grote aanbieders.

Top3 posities op o.a.

  • Wandelvakanties
  • Fietsvakanties
  • Wandelvakantie Frankrijk
  • Fietsvakantie Duitsland
Case: Eigen-wijze Reizen

Op fietsvakanties komen we helemaal bovenaan! Wat ik heel wonderbaarlijk vind, omdat er veel concurrentie is op dit vlak. Zeker op dat zoekwoord. En ik zie ons netjes bovenaan staan bij allerlei zoekresultaten, dus dan denk ik: dan gebeurt er iets heel erg goed”

Liesbeth Pieké – Eigen-wijze Reizen

 

Jij bent aan de beurt!

Wil je ook een website die jouw bezoekers helpt bij het maken van een keuze? Wij helpen bij he vergroten van de vindbaarheid en het verhogen van de conversies. Hierdoor krijg je meer tevreden klanten op je website. Dat wil jij toch ook!

Weten wat de mogelijkheden zijn? We adviseren je graag vrijblijvend en geven antwoord op al je vragen. Neem direct contact met ons!

Neem contact op