ForResult – online marketing partner

Wil jij een (nieuwe) website laten maken om online meer leads of verkoop te behalen? Dan is alleen het beste van het beste goed genoeg. Om jouw doelen te behalen vertalen we jouw bedrijfsdoelen naar een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website. Een site waarmee je zeker meer online succes gaat behalen.

Een uitgekiende website-indeling

Jij doet niet zomaar wat als je aan het werk bent. Je denkt na over wat je doet. Wij ook. Daarom maken we een strategisch plan en een prototype van een website voordat we er een mooi “plaatje” bij ontwerpen. Gebruiksgemak en verkoopkracht, dat is essentieel voor een goede website. En natuurlijk moet het webdesign aansluiten bij jouw bedrijf en je doelgroep.

Voor pc, tablet en mobiel

Een goede website is geschikt om te bekijken op pc, tablet en mobiel. Logisch, want op de meeste sites komt meer dan 50% van de bezoekers via een mobiele telefoon. Daarom bouwen wij standaard sites die zich aanpassen aan het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Een responsive website noemen we dat.

Website op maat

Met onze website ben je verzekert van een:

  • Perfecte werking op desktop, tablet en mobiel
  • SEO geoptimaliseerde website
  • Technisch foutloos en snel platform
  • Makkelijk te beheren systeem
  • Eindeloze hoeveelheid mogelijkheden
  • Uniek en op maat gemaakt design

Webdesign met een psychologische touch

Een mooi design is geen garantie voor een succesvolle site. Met onze kennis van marketingpsychologie weten we hoe bezoekers een website bekijken en (aankoop)keuzes maken. Deze kennis passen we direct toe wanneer we starten met ontwerpen.

Jouw site zal succesvoller zijn dankzij effectief bewezen technieken uit de marketingpsychologie die wij in je website verwerken. Zo worden bezoekers klanten.

Concreet levert je dit meer leads en meer verkoop op via je website.

Website op maat

Veel tevreden klanten zijn je voorgegaan

ForResult heeft websites gebouwd voor bedrijven in uiteenlopende branches. Daarom kunnen wij je een grote diversiteit aan websites laten zien. Ben je benieuwd naar de websites die we voor onze opdrachtgevers hebben ontwikkeld?

Meedenken in maatwerk

Een website wordt altijd op maat gemaakt. Wij schrikken er dus niet van als je met een lijst technische wensen aankomt. Leg het bij ons neer en wij zoeken naar de beste oplossing die niet onnodig complex of duur is.

Zelf beheren, makkelijk en snel

Je wilt zelf makkelijk je site aan kunnen passen. Daarom bouwen websites met zo weinig mogelijke poespas. Geen moeilijke menu’s, ingewikkelde plugins of vreemde foutmeldingen. Gewoon een systeem waarmee je eenvoudig je site kan updaten zonder dat je technische kennis nodig hebt. We hebben ervaring met bekende content management systemen als WordPress, maar hebben ook een handig CMS systeem ontwikkeld.

De website wordt gebouwd naar jouw wensen. Uiteraard adviseren we je hierbij!

Website op maat

Onze website van ForResult overtuigt bezoekers om klant te worden. 

Sil Kuppens – Different Doors

Maak kennis met ForResult

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op!
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo