ForResult – online marketing partner

Case:

Slaapkamerweb.nl

In 2007 begint onze samenwerking met Slaapkamerweb. Dan nog Demmers Slaapkamerspeciaalzaak in het centrum van Zutphen. Het 25 jaar oude familiebedrijf heeft het moeilijk. In de winkelstaat overleven is in 2007 al lastig. Na een grondige zoektocht komt Niek Demmers uit bij ForResult voor een nieuwe webshop.

“Ik heb Niek in 2007 verteld dat een webshop alleen succesvol kon worden als hij ook ging investeren in zijn vindbaarheid in Google. En verder moest hij landelijk gaan leveren. Want heel Nederland vindt je via Google, niet enkel regio Zutphen.” Aldus Jorik van ForResult. “We moesten vooral de ouders van Niek, die destijds de eigenaar waren, overtuigen. Ze vonden het erg spannend”.

Groei dankzij Zoekmachine optimalisatie

De nieuwe webshop ging Slaapkamerweb heten. Na veel tijd in goede productinformatie en een ‘uitgeslapen’ design te hebben gestoken ging de site live. Na enkele maanden begonnen de bezoekersaantallen te groeien en werden de online bestellingen ook van buiten Zutphen realiteit.

Met de bus naar Den Helder

“Jorik, we hebben een probleem” zo belde Niek na een aantal weken op. Ze hadden een bestelling binnen in Den Helder. Met gratis bezorging en montage. Dat was een eind rijden uit Zutphen. Daar moest geld bij! Maar Jorik was helder: “Nee Niek, daar geen we niks aan doen, voor je het weet rijd je elke twee weken een met meerdere bestellingen naar Noord-Holland”.

En het geschiede!

Jaar in jaar uit groeide de bezoekersstromen richting Slaapkamerweb. De winkel in het centrum was inmiddels ingeruild voor een nieuw pand met een groter magazijn. De bestellingen kwamen uit het hele land en vader en zoon Demmers reden het hele land af om kasten en bedden te monteren in de slaapkamer. Geweldig vonden de klanten dat!

Case: Slaapkamerweb

5 sterren, dat kan niet

De kracht van Slaapkamerweb werd duidelijk: Goede producten, een duidelijke makkelijke webshop, en natuurlijk de gratis bezorging en montage. De uitbreiding van de shop met klantreacties leidde al snel tot een 5 sterren beoordeling. “Dat is te hoog, dat geloven mensen niet”…

Ijzersterke samenwerking

We werken al meer dan 10 jaar samen. Er is vertrouwen over en weer. We willen allemaal de groei doorzetten. Meerdere verbouwingen, verhuizingen en groei van Slaapkamerweb verder, is dit toch wel de klant waar we bij ForResult het meest trots op zijn. Een meer dan ver-tien-voudiging van een bedrijf, dat is een resultaat waar wij supertrots op zijn!

ForResult werkt nu zelfs 1 dag per week bij Slaapkamerweb in Zupthen, om de groei nog verder door te zetten. De potentie uit 2007 is nog lang niet uit!

De successen van ons bedrijf zijn een mix van de successen die ForResult boekt online met onze bedrijfsvoering.

Niek Demmers – Slaapkamerweb

 

Jij bent aan de beurt!

Geïnspireerd door het verhaal van Slaapkamerweb en wil je ook de online omzet laten groeien? Wij helpen je bij het verbeteren van je vindbaarheid en verbeteren van je webshop. Voor je het weet groeit het aantal webshop bestellingen en je online omzet. Dat wil jij toch ook!

Weten wat de mogelijkheden zijn? We adviseren je graag vrijblijvend en geven antwoord op al je vragen. Neem direct contact met ons!

Neem contact op