ForResult – online marketing partner

Wil je meer bezoekers op je website? Dan is zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO, de oplossing die je zoekt. Door SEO toe te passen verschijnt je website in de zoekresultaten op het moment dat mensen naar jouw producten of diensten op zoek zijn. Met onze jarenlange SEO ervaring zorgen wij ervoor dat deze potentiële klanten je website gaan vinden en bezoeken.

Hoe werkt SEO?

De posities in Google worden bepaald op basis van honderden factoren. Google probeert met die factoren te bepalen of jouw website relevant is voor waar een bezoeker naar op zoek is, en of jouw website betrouwbaar is. Bij zoekmachine optimalisatie zijn we vooral met deze twee factoren bezig. Onder andere SEO-teksten, linkbuilding en de techniek van je website dragen hieraan bij.

Bekijk ook de video. Hierin leg ik de kern van SEO uit.

Door jouw website op deze factoren beter te maken zorgen we ervoor dat Google jouw website betrouwbaarder en relevanter vindt dan de website van je concurrenten. Zo kom jij dus op hoge posities in Google als klanten naar jouw producten of diensten zoeken.

Bekijk de video: hoe werkt SEO?

Dankzij SEO van ForResult is mijn bedrijf 400% gegroeid”

Niek Demmers, Slaapkamerweb.nl

Wat kun je met SEO bereiken?

Al sinds 2005 helpen wij MKB-bedrijven om te groeien met zoekmachine optimalisatie (SEO).  Laat je inspireren door enkele voorbeelden van onze klanten:

Eigen-Wijze Reizen

Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
+ 44,30%

GiftsDirect.nl

Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
+ 143,10%

DifferentDoors

Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
+84,95%

ForResult en SEO voor jouw bedrijf

Laten we eerlijk zijn: goed vindbaar worden in Google is geen magie. Je site komt bovenaan door slim en hard werken. Wij weten hoe Google werkt en helpen jouw site bovenaan te komen. Er zijn meer dan 200 factoren binnen SEO die je positie in Google bepalen.
Al deze factoren zijn samen te vatten in 3 eenvoudige groepen:

  • De techniek en structuur van je website
  • De (tekstuele) content op je website
  • De externe verwijzingen naar je website

Onze specialisten weten feilloos de juiste keuzes te maken. Waar mogelijk leren we je graag hoe je zelf ook een steentje bij kan dragen. Uiteindelijk gaat het ons bij SEO om 1 ding: Het aantal bezoekers verhogen en je winst laten stijgen!

“Wij kregen 324% meer offerte aanvragen dan vorig jaar. We zijn veel beter vindbaar dankzij ForResult”

 Sil Kuppens
DifferentDoors

Ook meer bezoekers met SEO?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe SEO jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op

Veel gestelde vragen:
SEO

Er zijn meerdere manieren om je bezoekersaantal te laten groeien. SEO is op lange termijn de meest voordelige manier. SEO is dan ook belangrij omdat je investeerd in je website, je bouwt aan iets blijvends. Als je snel resultaat wilt moet je adverteren, als je blijvend resultaat wilt kies je voor SEO.

» Lees de 4 redenen om te kiezen voor SEO

Wie er bovenaan in Google getoond wordt, is een constante wedstrijd tussen jou en je concurrenten. Met een eenmalige aanpassing is de kans klein dat jij deze wedstrijd wint. SEO werkt door elke maand verder te bouwen en zo je voorsprong op je concurrentie te vergroten. Google heeft tijd nodig om op SEO te reageren. Het kan daarom 3 tot 6 maanden duren voordat je resultaten zien van SEO inspanningen. Net als trainen in een sportschool heb je voor SEO geduld en doorzettingsvermogen nodig.

» Ontdek hier hoe snel je resultaat mag verwachten met SEO

Niet voor iedere klant is SEO optimalisatie de gouden oplossing. Dit is afhankelijk van je doelen, de markt en je kansen. Daarom maken wij altijd vooraf een inschatting van kosten en baten.

Neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies!

Wij zien SEO als blijvende investering in je website. Daarom gebruiken we geen (verboden) trucjes of onzinteksten. Door kwaliteit te leveren profiteer je over 5 jaar nog van de optimalisaties van vandaag. Zo brengt SEO jouw bedrijf een stabiel groeiende stroom aan bezoekers en klanten. Precies wat je wilt!

» Lees meer over onze succesvolle SEO-methode

Weet jij al of SEO voor jouw bedrijf een slimme keuze is? En vraag je je af of ForResult het team is waarmee jij wilt samenwerken? Er is een super makkelijke manier om daar achter te komen!

» Maak een afspraak met ons

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!