Zoekmachine optimalisatie voor meer klanten!

Wil je meer bezoekers op je website? Dan is zoekmachine optimalisatie de oplossing. Het is toch geweldig als jouw website verschijnt op het moment dat mensen naar jouw producten of diensten op zoek zijn. Dit zijn de bezoekers die je wilt! Met zoekmachine optimalisatie (afgekort SEO) zorgen wij ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in Google.

Op deze pagina vertellen we wat je kan bereiken met SEO en hoe we jouw bedrijf helpen te groeien.

Dankzij zoekmachine optimalisatie van ForResult is mijn bedrijf 400% gegroeid"

Niek Demmers, Slaapkamerweb.nl

Waarom kies je voor SEO?

Er zijn meerdere manieren om je bezoekersaantal te laten groeien. SEO is op lange termijn de meest voordelige manier. SEO is investeren in je website, je bouwt aan iets blijvends. Als je snel resultaat wilt moet je adverteren, als je blijvend resultaat wilt kies je voor SEO.

» Lees de 4 redenen om te kiezen voor SEO.

SEO

Wat heeft ForResult met SEO bereikt?

Al sinds 2005 helpen wij MKB-bedrijven om te groeien met SEO. Laat je inspireren door enkele voorbeelden van onze klanten:

Boven ikea in Google

De lokale slaapkamerspecialist uit Zutphen ‘Slaapkamerweb’ hebben we laten groeien tot landelijke speler. Op populaire woorden als ‘Kledingkasten’ hebben we ze boven giganten als IKEA gekregen in Google.

op 1 in google

Eigen-Wijze Reizen uit Enschede hebben we op woorden als ‘fietsvakanties’ en ‘wandelvakanties’ boven reuzen als TUI en SNP (van ANWB) gekregen.

» Lees meer over onze zoekmachine optimalisatie resultaten.

Hoe werkt SEO?

De posities in Google worden bepaald op basis van honderden factoren. Google probeert met die factoren te bepalen of jouw website relevant is voor waar een bezoeker naar op zoek is, en of jouw website betrouwbaar is. Bij zoekmachine optimalisatie zijn we vooral met deze twee factoren bezig. Onder andere SEO-teksten, linkbuilding en de techniek van je website dragen hieraan bij.

Door jouw website op deze factoren beter te maken zorgen we ervoor dat Google jouw website betrouwbaarder en relevanter vindt dan de website van je concurrenten. Zo kom jij dus op hoge posities in Google als klanten naar jouw producten of diensten zoeken.

Bekijk de video: hoe werkt SEO?

Hoe pakt ForResult SEO aan

Wij zien SEO als blijvende investering in je website. Daarom gebruiken we geen (verboden) trucjes of onzinteksten. Door kwaliteit te leveren profiteer je over 5 jaar nog van de optimalisaties van vandaag. Zo brengt SEO jouw bedrijf een stabiel groeiende stroom aan bezoekers en klanten. Precies wat je wilt!

» Lees meer over onze succesvolle SEO-methode.

seo strategie website

Hoe lang duurt SEO?

Wie er bovenaan in Google getoond wordt, is een constante wedstrijd tussen jou en je concurrenten. Met een eenmalige aanpassing is de kans klein dat jij deze wedstrijd wint. SEO werkt door elke maand verder te bouwen en zo je voorsprong op je concurrentie te vergroten. Google heeft tijd nodig om op SEO te reageren. Het kan daarom 3 tot 6 maanden duren voordat je resultaten zien van SEO inspanningen. Net als trainen in een sportschool heb je voor SEO geduld en doorzettingsvermogen nodig.

» Ontdek hier hoe snel je resultaat mag verwachten met SEO

seo planning

Is SEO wat voor mijn bedrijf?

Weet jij al of SEO voor jouw bedrijf een slimme keuze is? En vraag je je af of ForResult het team is waarmee jij wilt samenwerken? Er is een super makkelijke manier om daar achter te komen! Maak een afspraak met ons.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld


Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo