ForResult – online marketing partner

Hét online marketing bedrijf voor jouw groei!

Wist jij dat je nog veel meer uit je bedrijf kan halen? Hoe? Door je online marketing werkzaamheden uit te besteden! ForResult is hier al werkzaam in sinds 2005 en is hét online marketing bedrijf voor jou! Door ons te richten op je online marketing kunnen wij ervoor zorgen dat je meer bezoekers krijgt op je website of webshop én dat deze bezoekers klanten worden!

Wie zijn wij?

Wij zijn ForResult, online marketing bedrijf sinds 2005. Met ons team van 8 zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop beter te vinden is in Google. We zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en Google Ads. Het is ons doel om met je mee te denken en het beste uit je bedrijf te halen. Dit samen met onze scherpe prijzen maakt ons de juiste partij voor jouw bedrijf! Ons motto is; Jouw groei is ons doel.

Dit doen wij als online marketing bedrijf voor jou

 • Gratis QuickScan
 • Het verbeteren van je website of webshop
 • Je doelgroep aantrekken
QuickScan

Voordat we echt iets voor je bedrijf kunnen betekenen, moeten we weten wat er gedaan moet worden. Dit doen we door een QuickScan te maken. Hierbij kijken we naar je positie in Google en de huidige staat van je website of webshop. Soms zijn een paar kleine aanpassingen al genoeg om geweldige resultaten te behalen!

Verbeteren website of webshop

Wanneer we de huidige staat van je website of webshop weten is het tijd om hier aan te werken. We beginnen bij het verbeteren van je website of webshop. Misschien hoeft hier niet veel aan gedaan te worden, maar zelfs dat doet al genoeg! Ook kan het zo zijn dat je hele site vernieuwd moet worden. Hier helpen we je natuurlijk ook bij. Het heeft pas zin om te investeren in de groei van je bezoekers als je ze van je site hebt overtuigd.

Doelgroep aantrekken

Nadat we naar je website of webshop hebben gekeken gaan we werken aan het aantrekken van je doelgroep. Hoe we dit aanpakken is afhankelijk van je website en je branche. We adviseren je graag hoe je dit zo effectief mogelijk kan doen met het beste resultaat. Dat is waar wij voor staan als gespecialiseerd online marketing bedrijf.

Klinkt dat interessant? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Haal meer uit je bedrijf, vandaag nog!

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gecertificeerd bureau:
  Google Partner
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo

  Dit doen wij als online marketing bedrijf voor jou op gebied  van SEO, Google Ads, Google Shopping en Website optimalisatie

  Google kijkt naar honderden factoren en op basis daarvan wordt er bepaalt of jouw website relevant en betrouwbaar is. Wij zorgen ervoor dat door middel van linkbuilding, SEO-teksten en de techniek van je website, jouw bedrijf een online boost krijgt. Ook kijken we voor jou naar je Google positie en hoe we jouw bedrijf een hogere positie kunnen geven. Dit doen we door de overtuigingskracht van je website of webshop te verbeteren. Hierdoor groeit je bezoekersaantal.

  Dit is waarom je vandaag nog moet investeren in een online marketing partner

  SEO heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkelt en blijft dit ook doen. Als bedrijf is het belangrijk dat jouw website of webshop op gebied van SEO up-to-date blijft. Daarnaast werkt het veel efficiënter. Het wordt steeds belangrijker dat de techniek van je website goed voor elkaar is. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de opmaak maar ook naar schema’s en zoekmachines. Er komt veel werk bij kijken om jouw bedrijf een online succes te maken. Al helemaal wanneer je dit zelf moet doen. Het zal je veel tijd maar ook geld schelen wanneer je dit werk uitbesteed aan een online marketing bedrijf.

  Voorbeeld:

  Als bijvoorbeeld het conversie-percentage van je website of webshop 1% is, betekend dit dat 99% van de bezoekers niet wordt overtuigd door je website of webshop. In die 1% zit je winst. Het liefst wil je dat natuurlijk hoger krijgen. Hierbij kunnen wij je helpen. Als online marketing bedrijf zijn wij hier in gespecialiseerd en weten we precies hoe we die 1% kunnen veranderen in 2%. Dat zou betekenen dat je 2x zoveel conversie hebt. Wij kunnen die 1% makkelijk voor je verdubbelen!

  Jouw voordelen:

  • Resultaatgerichte vakspecialisten die werken naar verbetering
  • Efficiënter en effectiever werken
  • Jij hebt meer tijd voor je eigen werkzaamheden
  • Gaat het met jouw bedrijf goed? Dan gaat het met ons goed!

  Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

  Neem dan contact met ons op! In een kort gesprek kunnen wij al uitleggen wat wij als online marketing bedrijf voor jou kunnen betekenen. Wil je weten wat we precies voor je kunnen doen? Laat dan een website scan uitvoeren! Wij voeren een complete analyse uit op jouw website of webshop. Hierna krijg jij een kant en klaar 3-stappenplan met wat je moet doen. Heb je verder nog vragen? Neem vooral contact met ons op! Dit kan telefonisch, via de mail of gezellig met een kop koffie. Tot snel!

  Klanten Forresult

   

   

  “Wij zijn veel beter vindbaar en krijgen veel meer klantaanvragen. We hebben 324% meer offerte aanvragen dan vorig jaar. In ForResult heb ik een partij gevonden die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dat is voor ons heel belangrijk”

  Sil Kuppens – Different Doors

  We maken graag kennis met je

  Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor jouw uitdagingen? Gaan we samen jouw bedrijf laten groeien? Daar kom je achter door kennis met ons te maken.

  We nodigen je graag uit. Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen.

  Neem contact op

  Deze prachtige resultaten hebben wij behaald voor onze klanten

  Als online marketing bedrijf werken wij voor tientallen klanten door heel Nederland. Voor al deze klanten hebben wij prachtige resultaten behaald! Door het aanpassen van de webshop of website van onze klanten hebben wij deze aantrekkelijker kunnen maken voor bezoekers. Hierdoor krijgen onze klanten veel meer bezoekers op hun website of webshop! Word jij ook een van onze succesvolle klanten? Neem dan contact met ons op! En lees vooral hier de ervaringen van onze klanten!

  DifferentDoors

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  +84,95%

  Eigen-Wijze Reizen

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  + 44,30%

  GiftsDirect.nl

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  + 143,10%

  Neem contact met ons op

  Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

   Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

   Kies een vorm van contact

   Het internet marketing bedrijf voor de omgeving van:
   Albergen | Almelo | Boekelo | De Lutte | Delden Ov | Denekamp | Diepenheim | Enschede | Harbrinkhoek | Hengelo Ov | Hengevelde | Holten | Lattrop | Markelo | Ootmarsum | Oldenzaal | Rijssen | Vasse