ForResult – online marketing partner

Case:

Giftsdirect.nl

Gifts Direct is in 2015 begonnen als nieuwe aanbieder in relatiegeschenken. Een bedrijf zonder website, zonder posities in Google is een zeer concurrerende markt: De relatiegeschenken. ForResult verzorgde de website bouw en is vanaf dag 1 begonnen met zoekmachine optimalisatie voor Gifts Direct.

Zoekmachine optimalisatie voor relatiegeschenken

Er zijn honderden aanbieders van relatiegeschenken die veelal het zelfde assortiment aan t-shorts, pennen en petjes aanbieden. Erg moeilijk dus om in dit speelveld als nieuwe speler te scoren. Door de slim opgezette website en doelgerichte zoekmachine normalisatie hebben we een stabiele groei weten te realiseren voor GiftsDirect.

Aanpak voor hoge Google posities

Ook in 2020 bouwen we nog maandelijks aan de vindbaarheid van Gifts Direct. De concurrerende relatiegeschenkenmarkt is ook in Google keiharde competitie. We laten met onze diensten een relatief klein bedrijf in Google scoren boven grote aanbieders. Daar zijn we trots op!

Top3 posities op o.a.

  • Relatiegeschenken
  • Promotiemateriaal
  • Sok bedrukken
  • Powerbank graveren
Case: GiftsDirect.nl

Structurele groei door zoekmachine optimalisatie van ForResult Wij laten ForResult al jaren onze zoekmachine optimalisatie doen. Niet alleen het contact is prettig, maar ook de resultaten verbeteren elk jaar!”

Peter Harks – GiftsDirect

 

Jij bent aan de beurt!

Geïnspireerd door het verhaal van GiftsDirect en wil je ook structureel meer bezoekers? Wij helpen je bij het vergroten van de vindbaarheid en het verhogen van de conversies. Hierdoor krijg je meer tevreden klanten op je website. Dat wil jij toch ook!

Weten wat de mogelijkheden zijn? We adviseren je graag vrijblijvend en geven antwoord op al je vragen. Neem direct contact met ons!

Neem contact op