ForResult – online marketing partner

Wil je snel meer bezoekers en omzet uit je website halen? Dat kan met Google Ads. Door te adverteren in Google sta je direct bovenaan in de zoekresultaten. Oftewel; direct meer bezoekers en een verhoging van je omzet!

Sinds we samenwerken met ForResult zijn de kosten van Google Ads link gedaald, terwijl het verkeer en de conversies zijn gestegen.

Dhr. M. Balaman – RB Cool Plus

Certified Google Partner

Het is belangrijk dat je Google Ads in goede handen zijn. ForResult is al jarenlange certified Google Partner. Om deze certificering te behalen en behouden moeten we:

  • Jaarlijks onze kennis en expertise aantonen per onderdeel (bijv. Google Shopping)
  • De omzet van onze klanten structureel laten groeien
  • Google Ads succesvol houden zodat onze klanten, klant blijven

Lees verder over onze kennis en expertise als Certified Google Partner

Voordeel van Google Ads uitbesteden

Het zal je niet verbazen dat Google Ads veel geld kan kosten. Wij zijn erkend Google Partner waardoor je met een gerust hart aan ons de Google Ads kunt uitbesteden. Wij laten jouw Google Ads campagne goed presteren door:

  • het bepalen van de meest winstgevende zoekwoorden om mee te adverteren
  • slimme biedingen per zoekwoord te doen, zodat je niet teveel betaalt
  • jouw campagne zo in te richten dat bezoekers de meest passende advertentietekst te zien krijgen én op de best converterende pagina van je website terechtkomen

Ga je jouw Google Ads uitbesteden aan ForResult? Dan beloven wij dat de kosten worden verlaagd of jouw advertentiebudget meer omzet gaat opleveren. Onder aan de streep betekent dat meer winst!

Google Ads

Google wil zoveel mogelijk geld aan jou verdienen. Ons doel is dat jij zoveel mogelijk geld aan Google verdient.

Direct bovenaan de zoekresultaten met Google Ads!

We helpen je graag met het opzetten en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes. Door slim om te gaan met de budgetten houden we de kosten zo laag mogelijk en verhogen we de omzet. Kunnen we jou helpen? We maken graag kennis en geven antwoord op al jouw vragen. Je kunt ons direct bereiken via 053 43 44 555.

Heb je liever dat we jouw bellen of een mail sturen, dat kan ook!

Laat ons jou bellen of mailen
Gecertificeerd bureau:
Google Partner
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Veel gestelde vragen:
Google Ads

Iedere keer dat er op jouw advertentie wordt geklikt betaal je aan Google. Je bepaalt zelf hoeveel je hiervoor wilt betalen. Het bedrijf dat het hoogste bedrag per klik betaalt komt bovenaan in Google. Je kiest zelf hoeveel je per dag wilt besteden. De kosten voor Google Ads betaal je rechtstreeks aan Google.

Weten hoe dit precies werkt? » Lees verder over Google Ads kosten

De belangrijkste bron van inkomsten van Google zijn de advertenties (rond de 30% in 2018). Het is Google er dan ook alles aan gelegen om te zorgen dat jij als adverteerder zo veel mogelijk uit geeft. Je wordt hierdoor gevonden door heel veel mensen, waar veel bezoekers uit voort komen. Maar hoeveel van deze bezoekers is ook daadwerkelijk klant geworden?

Dat is waar wij bij kunnen helpen! Met onze aanpak bereik je niet zo veel mogelijk mensen, maar zo veel mogelijk potentiële klanten. Dit zorgt voor een besparing in de kosten en een verhoging van je omzet.

» Lees meer over waarom een Google Ads partner voordeliger is

Je hebt net een nieuwe website of te maken met veel online concurrentie, dan is Google Ads de manier om ze snel te kunnen verslaan en boven aan te staan in Google. Je moet veel instellen en het kan veel geld kosten, maar hoe start je het voordeligst?

De kans is groot dat je al vaak aanbiedingen en kortingen van Google hebt gekregen. Maar let op! Start nooit via Google zelf, deze campagnes zijn ingesteld op het bereiken van veel mensen en niet op potentiële klanten. Dit zal onderaan de streep veel geld kosten en weinig opleveren.

» Lees ook ons stappenplan hoe te starten met Google Ads

Google Ads is een makkelijk middel om klanten naar je website te trekken. Toch is deze manier van adverteren voor veel websites steeds minder winstgevend. Dat wordt veroorzaakt door alsmaar stijgende kosten per klik. Door hier op te besparen dalen je kosten en stijgen je opbrengsten.

» Lees in dit artikel 4 manieren om te besparen op Google Ads

Je staat bovenaan in de zoekresultaten als je met Google Ads adverteert op de zoekterm waar je potentiële klant op zoekt. Echter kan de klant ook op zoek zijn naar een specifiek product. Op dat moment moet je zichtbaar zijn in de resultaten van Google Shopping.

Voor jou als webshop eigenaar kan zowel Google Ads als Google Shopping zorgen voor meer potentiële klanten op je webshop. Vrijblijvend advies ontvangen om zo veel mogelijk uit je advertentiebudget te halen? Neem dan contact met ons op.

» Ontdek adverteren voor webshops met Google Shopping