ForResult – online marketing partner

E-commerce is booming! Sommige webwinkels groeien enorm. Wil jij dat ook jouw webshop snel groeit? Dat kan! Stel je eens voor: een webshop die zelf bezoekers trekt, optimaal je producten presenteert, en je bezoekers snel tot aankoop helpt overgaan. De ideale wereld? Ontdek dan nu de webshop-oplossing van ForResult

De webshop die jou helpt

Het succes van jouw bedrijf op internet begint bij een goede website of webshop. Daarom bieden we onze klanten een goede webshop optimaal voor SEO en voor conversies. En omdat we niet willen dat de ambities en mogelijkheden voor onze klanten beperkt worden door een systeem, hebben we gekozen voor een maatwerk webshopsysteem waarin alles optimaal in te richten is: ForShops.

Uniek en op maat gemaakt design

Een webshop die verkoopt is duidelijk, gemakkelijk en sluit qua uitstraling precies aan bij de profilering en doelgroep. Dit heeft namelijk grote invloed op de conversie en het succes van jouw webshop. Daarom geen templates, maar vakmensen die jouw webshop indelen en vormgeven zoals bij jouw bedrijf past.

Webshop op maat

Met ForShops ben je verzekerd van een:

  • Perfecte werking op desktop, tablet en mobiel
  • SEO geoptimaliseerde webshop
  • Technisch foutloos en snel platform
  • Makkelijk te beheren systeem
  • Eindeloze hoeveelheid mogelijkheden
  • Uniek en op maat gemaakt design

Bekijk alle voordelen!

Begeleiding van A tot Z

Een nieuwe webshop is een flinke klus. Wij doen dit al sinds 2006, dus we kennen de hobbels en valkuilen. We helpen je! We begeleiden je bij het ontwerp, en de bouwen van je webshop. Ook ondersteunen we je bij het vullen van je webshop. En als je verhuist, zorgen wij erdoor dat je de opgebouwde SEO-waarde behoudt.

Wij helpen je keuzen maken, valkuilen ontwijken en beantwoorden je vragen. Je staat er niet alleen voor!

Webshop op maat
Webshop op maat

Webshop beheer

Eenvoudig je producten en categorieën beheren en direct zien wat je doet. Daarnaast wil je controle hebben over de binnengekomen bestellingen. Dit is ook in onze ogen uitermate belangrijk voor een goede webshop en hebben we dus goed geregeld. Het webshop content management systeem (CMS) van ForShops is overzichtelijk en beheersbaar ingericht. Hierdoor kun je zelf je webshop onderhouden en uitbreiden, zonder dat technische kennis noodzakelijk is.

Veel tevreden klanten zijn je voorgegaan

Forresult heeft webshops gebouwd voor bedrijven in uiteenlopende branches. Daarom kunnen wij je een grote diversiteit aan webshops laten zien. Ben je benieuwd naar de webshops die we voor onze opdrachtgevers hebben ontwikkeld?

Meer zien? Kijk dan op onze site: ForShops.nl

Techniek die je winst oplevert

We zien vaak dat webshops slecht ingericht zijn voor conversie. Dat processen onduidelijk zijn, dat een klant niet direct ziet wat verzendkosten zijn. Allemaal zaken die jouw klant afschrikken om tot aankoop over te gaan. Dat kost elke dag weer ene paar klanten.

Daarom geen standaard oplossingen, maar een flexibel systeem wat helpt om deals te sluiten, wat je klanten oplevert.

Laat je niet beperken door technische mogelijkheden, ontdek het verschil. Wij bouwen je webshop volgens jouw verkoopproces, voor jouw assortiment. Zodat de techniek je helpt je winst te vergroten. En ja, dat is ook voor kleinere webshops betaalbaar!

Webshop op maat

Door de maatwerk oplossingen van ForShops is de webshop aangepast aan onze bedrijfsvoering en niet andersom.
De techniek werkt nu voor ons.

Niek Demmers – Slaapkamerweb

Maak kennis met ForShops

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op!
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo