Zoekmachine optimalisatie voor meer klanten!

Wil je meer bezoekers op je website of in je webshop? Dan moet je vindbaar in Google zijn! Met zoekmachine optimalisatie zorg je dat jouw website hoger in Google en andere populaire zoekmachines komt dan de concurrent. Wij doen al sinds 2005 aan internet marketing en weten precies welke technieken nodig zijn om te zorgen dat jouw website hoger in Google komt dan de website van de concurrent.

Bezoekers van goede kwaliteit

Wij kijken niet alleen naar bezoekersaantallen, maar ook naar de kwaliteit ervan. Je hebt niets aan 1000 bezoekers die niets bestellen, omdat ze bijvoorbeeld uit China komen. Voor iedere site maken we een eigen strategie om de juiste bezoekers op je website te krijgen.

Wij vinden het belangrijk dat bezoekers op een pagina terecht komen die interessant is. Een pagina die verkoopt door conversie optimalisatie. Bij ons dus geen pagina vol tekst, puur voor Google, die kant noch wal raakt. Zo maken we klanten van bezoekers

Ervaren SEO tekstschrijvers

ForResult is een marketing bureau dat staat voor kwaliteit! Onze teksten worden geschreven door Content marketeers. Niet door studenten of technische jongens. Het zijn specialisten met ervaring in het aantrekkelijk schrijven voor bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie zonder risico's

Bij ForResult gaan we voor blijvend resultaat. Wij bouwen aan de kwaliteit van je site. Ons doel is dat je nu én in de toekomst met jouw site bezoekers trekt. Daarom maken wij geen gebruik van ‘verboden’ trucjes. Als in jouw website trucjes gebruikt worden loop je het risico dat je hierop afgestraft wordt en je bezoekersaantallen instorten. Dit risico vinden wij onverantwoord. Door onze aanpak ben je bij ForResult verzekerd van een risicoloze manier van internet marketing.

Past SEO bij jouw strategie?

Niet voor iedere klant is SEO optimalisatie de gouden oplossing. Dit is afhankelijk van je doelen, de markt en je kansen. Daarom maken wij altijd vooraf een inschatting van kosten en baten.

seo strategie website

Klanttevredenheid staat voorop!

We kijken wat jij als klant nodig hebt en stemmen daar ons aanbod op af. Het enige wat wij willen is dat jij enthousiast bent over het resultaat, morgen en het liefst ook over 5 jaar.

Transparant online marketing bureau

We werken geheel transparant. Zoekmachine optimalisatie is geen magie, het is slim en hard werken. De 3 belangrijkste peilers zijn teksten, techniek en het linkpatroon. Op al deze punten hebben wij specialisten die veel betere resultaten behalen dan wanneer je het zelf doet. Waar mogelijk leren we je graag hoe je zelf ook een steentje bij kan dragen. Want door samen te werken behalen we de beste resultaten.

pijl

Strategische sessie voor meer winst uit jouw site!

Vraag nu een strategische sessie aan (twv 127,-). We bekijken persoonlijk jouw website en vertellen je welke stappen je moet zetten om een succesvolle site te hebben. 

Ja, ik wil een strategische sessie
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo