ForResult – online marketing partner

Wil je meer bezoekers op je website of in je webshop? Dan moet je vindbaar zijn in Google! Door zoekmachine optimalisatie toe te passen zorg je dat jouw website verschijnt in de zoekresultaten. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat mensen, wanneer ze naar jouw producten of diensten op zoek zijn, je website gaan vinden en bezoeken

Zoekmachine optimalisatie zonder risico’s

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) gaat het niet alleen om bezoekersaantallen, maar ook om de kwaliteit ervan. Je hebt niets aan 1000 bezoekers die niets bestellen. Voor iedere website onderzoeken we daarom de behoeften van je potentiële klanten d.m.v. een zoekwoordenonderzoek. Zo weet je zeker dat je de juiste bezoekers krijgt.

Bekijk ook de video. Hierin leg ik de kern van SEO uit.

Bij ForResult gaan we daarnaast voor blijvend resultaat. Wij bouwen aan de kwaliteit van je site. Ons doel is dat je nu én in de toekomst met jouw site bezoekers trekt. Daarom maken wij geen gebruik van ‘verboden’ trucjes met het risico daarop afgestraft te worden. Door onze aanpak ben je verzekerd van een risicoloze manier van zoekmachine optimalisatie.

Video hoe werkt SEO

Dankzij zoekmachine optimalisatie van ForResult is mijn bedrijf 400% gegroeid

Niek Demmers
Slaapkamerweb.nl

Transparante zoekmachine optimalisatie

We zijn graag eerlijk transparant, want zoekmachine optimalisatie is geen magie. Door slim en hard te werken komt je site bovenaan in de zoekresultaten van Google. Er zijn erg veel factoren die de vindbaarheid beïnvloeden die samen te vatten zijn in 3 peilers:

  • De techniek en structuur van je website
  • De (tekstuele) content op je website
  • De externe verwijzingen naar je website

Als we voor jou zoekmachine optimalisatie gaan doen, werken we aan deze 3 punten. Hierdoor stijgt jouw site blijvend in de zoekresultaten. Daardoor krijg je meer bezoekers en groeit je winst.

“Wij kregen 324% meer offerteaanvragen dan vorig jaar. We zijn veel beter vindbaar dankzij ForResult.”

Sil Kuppens
Different Doors

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op!
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Veel gestelde vragen:
Zoekmachine optimalisatie

Er zijn meerdere manieren om je bezoekersaantal te laten groeien. Zoekmachine optimalisatie is op lange termijn de meest voordelige manier. Zoekmachine optimalisatie is belangrijk omdat je investeert in je website, je bouwt aan iets blijvends. Als je snel resultaat wilt moet je adverteren, als je blijvend resultaat wilt kies je voor SEO.

» Lees de 4 redenen om te kiezen voor Zoekmachine optimalisatie

Het is een constante wedstrijd tussen jou en je concurrenten wie bovenaan staat in de zoekresultaten van Google. Met een eenmalige aanpassing is de kans klein dat jij deze wedstrijd wint. Door elke maand verder te bouwen met zoekmachine optimalisatie vergroot je de voorsprong op je concurrentie. Voor het verwerken van uitbreidingen en aanpassingen heeft Google tijd nodig. Het kan daarom 3 tot 6 maanden duren voordat je resultaten zien van zoekmachine optimalisatie. Net als trainen in een sportschool heb je voor zoekmachine optimalisatie geduld en doorzettingsvermogen nodig.

» Ontdek hier hoe snel je resultaat mag verwachten met zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is niet voor iedere klant de gouden oplossing. Dit is afhankelijk van je doelen, de markt en je kansen. Daarom maken wij altijd vooraf een inschatting van kosten en baten.

Neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies!

Wij zien zoekmachine optimalisatie als blijvende investering in je website. Daarom gebruiken we geen (verboden) trucjes of onzinteksten. Door kwaliteit te leveren profiteer je over 5 jaar nog van de optimalisaties van vandaag. Zo brengt zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf een stabiel groeiende stroom aan bezoekers en klanten. Precies wat je wilt!

» Lees meer over onze succesvolle SEO-methode

Weet jij al of zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf een slimme keuze is? En vraag je je af of ForResult het team is waarmee jij wilt samenwerken? Er is een super makkelijke manier om daar achter te komen!

» Maak een afspraak met ons