ForResult – online marketing partner

99% van je klanten loop jij waarschijnlijk mis!

Je kunt duizenden euro’s uitgeven aan marketing. Geld stoppen in Google, Facebook en advertenties. Maar als je website niet goed is, krijg je vooral veel bezoekers die binnen een paar seconden je website verlaten.

Dat wil je niet! We vertellen je hier hoe je dat oplost!

De meeste websites en webshops hebben een conversie-percentage van 1% of minder. Dat betekent dat slechts 1 op de 100 bezoekers iets koopt of contact opneemt. 99% van de bezoekers wordt door de websites niet overtuigd om actie te ondernemen.

Als we je conversiepercentage verhogen van 1% naar 2% wordt jouw aantal klanten verdubbeld. Daarvoor heb je géén extra bezoekers nodig. Door beter te overtuigen levert hetzelfde aantal bezoekers, je dus 2x zoveel op.

Conversie verhogen

Dit doen we voor je

Soms zijn een paar kleine aanpassingen genoeg om je website of webshop te verbeteren. Soms is de fundering van je website verkeerd. Dan kunnen wij je helpen aan een geheel nieuwe website of webshop. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt en wat je nodig hebt.

Pas als je bezoekers door je website worden overtuigd, heeft het zin om te investeren in groei van je bezoekersaantal! We zijn de specialisten die jouw website overtuigender maken.

Een voorbeeld uit de praktijk

Voor Different Doors hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Hierin is het keuzeproces van de bezoeker de leiddraad Zo wordt de bezoeker begeleid in z’n customer-journey richting aanvraag van een offerte. Dezeaanpak heeft gezorgd voor meer dan een verdubbeling van het conversiepercentage.

Via zoekmachine optimalisatie hebben we Different Doors op plek 1 in Google gekregen voor zeer relevante zoektermen zoals ‘houten garagedeuren’ en ‘openslaande garagedeuren’.

Dankzij hun nieuwe website is Different Doors flink gegroei! En het bedrijf groeit nog iedere maand dankzij de samenwerking met ForResult.

Nieuwe website different doors

Jouw online marketing partner?

ForResult is in 2005 door Jorik Heins gestart vanuit zijn passie voor marketing. Tegenwoordig is Forresult met zo’n 10 experts dagelijks aan het werk om veel mooie bedrijven te laten groeien.

Veel klanten zijn al jaren klant. Wij zijn hun marketingpartner. Dat vinden we de leukste manier van samenwerken: meebouwen aan de groei van bedrijven. We werken transparant en we delen onze kennis. Zo ontstaan win-win partnerships.

Bij ForResult helpen we je om de overtuigingskracht van je website of webshop te verbeteren.

Meer weten of kennismaken?

Graag leren we jou kennen. Vertel ons vrijblijvend wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips, en misschien is er een klik en zijn wij het online marketing bureau dat jouw bedrijf helpt groeien met het veranderen van website bezoekers in klanten.

Ik wil kennis maken

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gezien bij:
  RTL4 logo
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo