Gastblog » Herhalingsaankopen in je webwinkel, zo krijg je ze!

Geplaatst op 21 november 2018 in Conversie-optimalisatie, Webshop | door

Heb je een webwinkel, dan is iedere nieuwe klant uiteraard van harte welkom. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet bij die ene bestelling blijft? En hoe kun je deze nieuwe klant verleiden om een trouwe klant te worden? Eentje die terugkomt en herhalingsaankopen doet. Dat lees je in dit artikel. » Lees het hele artikel

Gastblog » Wees de concurrentie voor: e-mail branche benchmark onderzoek

Geplaatst op 01 november 2018 in Online marketing | door

E-mailmarketing is voor veel MKB eigenaren een onmisbaar kanaal om met klanten een relatie op te bouwen en de verkoop een boost te geven. Door de lage kosten en de eenvoudigheid waarmee je de lezer persoonlijk kunt benaderen, behoren nieuwsbrieven tot de inbound marketing strategie van veel bedrijven.

Dagelijks worden dus continu nieuwsbrieven verstuurd. Hoe zorg je er in 2018 voor dat juist jouw e-mail opvalt? Of beter, hoe presteren jouw e-mails überhaupt?

Natuurlijk heb je je eigen statistieken en gegevens verzameld, maar zou het niet handig zijn om te weten te komen hoe jouw e-mailcampagnes vergeleken met de concurrentie presteren? Dit helpt je enorm bij het inschatten of je nieuwsbrieven nog wel wat werk kunnen gebruiken of dat het met jouw strategie eigenlijk best prima gaat. » Lees het hele artikel

Koningin Maxima lanceert door ForResult gebouwde website

Geplaatst op 19 mei 2017 in Forresult | door

Op Dinsdag 23 mei lanceerde niemand minder dan Koningin Maxima de nieuwe website “Financieel Gezonde Werknemers”. De website is door ForResult de afgelopen tijd ontwikkeld voor en samen met het Ministerie van financiën en Wijzer in geldzaken. “Wij zijn als ForResult vereerd dat niemand minder dan hare majesteit de koningin deze website zal lanceren”, aldus Jorik Heins van ForResult. » Lees het hele artikel

Nieuwe websites van Forresult

Geplaatst op 26 november 2015 in Forresult | door

Doorlopend werkt Forresult aan de realisatie van nieuwe websites voor nieuwe en bestaande klanten. Wanneer wij een opdracht krijgen doen wij niet zomaar wat, maar inventariseren wij eerst waaraan de website moet voldoen. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische aspecten en mogelijkheden, maar juist ook vanuit een marketingoogpunt. In een strategische sessie onderzoeken we het karakter van het bedrijf, bepalen we de invalshoek van de informatie en bekijken we op welke manier we de website zo conversievriendelijk mogelijk kunnen maken.

» Lees het hele artikel

Pixel Request: 1.000.000 euro met 2 miljoen pixels voor Serious Request

Geplaatst op 09 september 2015 in Algemeen | door

In 2005 wist een Amerikaan zijn riante studiebeurs van 1 miljoen dollar te vergaren met de milliondollarhomepage. Precies 10 jaar later starten wij hetzelfde principe om een studiebeurs voor kinderen in oorlogsgebieden bij elkaar te sparen. Voor 3FM Serious Request willen we op deze manier € 1.000.000 ophalen.

Via www.pixelrequest.nl geven we bedrijven en mensen zoals jij en ik de kans om pixels te kopen. We gaan daarin een stapje verder dan 10 jaar geleden. We verkopen een full-HD scherm (1920×1080 pixels; 2,1 megapixels) voor 50 cent per pixel. Zo is het voor iedereen haalbaar om een paar pixels te bemachtigen op pixelrequest.nl.

Helaas, onze actie voor Serious Request is alweer gestaakt. De NPO Radio-directie heeft ons laten weten dat “reclameruimte” in pixels te commercieel is voor 3FM Serious Request. Wij vinden dat erg spijtig, we hadden graag een mooi bedrag voor ze opgehaald!

» Lees het hele artikel

Ervaringen met Forresult: Touch of Matrix

Geplaatst op 30 juli 2015 in Forresult, Website | door

Vorige week lanceerden wij de nieuwe website van Touch of Matrix. Deze werd ontworpen en gebouwd door Forresult. Günther en Ria geven samen met Jorik Heins een tipje van de sluier over hoe zij het proces hebben ervaren.

Waarom hebben jullie gekozen voor Forresult?

Touch of Matrix: “We zijn al sinds 2012 klant bij Forresult, voorheen Marketingman. We hadden destijds een ander bedrijf opdracht gegeven om een website te maken en dat liep niet naar behoren. Jorik was toen bereid ons te helpen en dat hebben we zeer gewaardeerd. Dit verliep vlekkeloos en ons vertrouwen en de samenwerking zijn sindsdien gegroeid. Forresult regelt inmiddels ook onze hosting en nieuwsbrieven. Het was dan ook niet meer dan logisch dat we gewoon bij Forresult zouden blijven nu het tijd was om de website te vernieuwen.”

» Lees het hele artikel

Wat is beter: een mobiele of responsive website?

Geplaatst op 10 mei 2015 in Website | door

Is jouw website al mobiel-vriendelijk? Steeds meer mensen maken gebruik van een mobiele telefoon of tablet bij het bezoeken van een website. Voor sommige van onze klanten lopen deze cijfers op tot wel 55 procent! Laat je mobiele gebruikers dus niet links liggen. Een website die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik is vandaag de dag strikte noodzaak.

Update november 2016: Wist je dat Google “Mobile First” gaat indexeren? Heb jij een mobiele website (dus: geen responsive website die mobiele gebruikers dezelfde content biedt als desktopgebruikers), dan kan dit nadelig zijn voor je vindbaarheid. Ben je benieuwd of dit ook voor jou geldt en wil je zeker weten dat je vindbaarheid niet in gevaar komt? Ik adviseer je graag! Neem gerust contact met ons op en vraag naar Anouk.

 

» Lees het hele artikel

21 april 2015: mobielvriendelijkheid wordt ranking factor

Geplaatst op 19 maart 2015 in Webshop, Website | door

Op 24 november informeerden we je al over de nieuwe mobile-friendly tag in de mobiele zoekresultaten van Google. De verwachting was dat het niet lang meer zou duren voor mobielvriendelijkheid ook een ranking factor zou worden. Inmiddels is het zo ver en hebben we belangrijk nieuws voor je SEO: Google heeft aangekondigd dat mobielvriendelijke sites per 21 april voorrang krijgen in de mobiele zoekresultaten. Let op, het betreft hier niet alleen verkeer op smartphones. Ook tablets worden gerekend onder mobiel verkeer.

» Lees het hele artikel

3 redenen waarom webformulieren niet converteren

Geplaatst op 18 februari 2015 in Conversie-optimalisatie | door

Een goed contactformulier is de sleutel naar een succesvolle website. Het formulier moet uitnodigend zijn om in te vullen en een goede flow hebben. Alleen dan willen websitebezoekers de moeite nemen het in te vullen. Want laten we eerlijk zijn, niemand houdt ervan om een formulier in te vullen. Ik niet. En jij waarschijnlijk ook niet. Het zal je dan niet verbazen dat een webformulier doorgaans de conversiekiller van een website is. Het is dé plaats waar geïnteresseerde bezoekers toch afhaken in plaats van zich kenbaar te maken aan je. In dit artikel bespreek ik de drie grootste conversiekillers van contactformulier en hoe je deze oplost.

» Lees het hele artikel

Redenen waarom jouw website niet succesvol is (en wat je eraan kan doen)

Geplaatst op 02 december 2014 in Conversie-optimalisatie, Zoekmachine optimalisatie | door

Heb je een website maar valt de respons tegen? En zou je een website willen hebben die wél nieuwe klanten of opdrachten oplevert? Dan is dit artikel een must read voor jou. Ik sta op het punt om je uit te leggen waarom jouw site niet succesvol is (en sites van je concurrenten wel). Ben je ook benieuwd?

» Lees het hele artikel