ForResult – online marketing partner

Shocking: Is dit het einde van SEO?!

Door de groeiende online concurrentie is het steeds lastiger om in de top 3 van Google te staan. Daarbij laat Google steeds vaker featured snippets zien, waarin vragen direct beantwoord worden en de potentiële klant niet naar je website hoeft. Ook is het aantal advertenties bovenaan de pagina verhoogd van 3 naar 4 en is het minder duidelijk dat het om advertenties gaat. Het lijkt dat organische vindbaarheid steeds minder bijdraagt aan online succes. Betekent dit dan het einde van SEO?!

SEO blijft belangrijk voor het halen van online succes!

Waarom SEO belangrijk is

Voor het behalen van online succes bestaat geen blauwdruk. Als er 1 manier is waarmee iedereen gegarandeerd succes haalt, had iedereen het wel gedaan toch? Je online succes is dan ook afhankelijk van veel factoren. Zo hangt het af van zaken waar je invloed op hebt, zoals de opbouw van je website en je productaanbod, maar ook zaken waar je geen invloed op hebt waaronder de concurrentie. SEO is dan ook onderdeel van de gehele online strategie.

Met een goede SEO strategie houd je rekening met veel factoren en ligt de focus op daar waar kansen liggen om online succes te halen. Als online marketing bedrijf onderzoeken we waar de concurrentie kansen laat liggen, op welke zoektermen niet of minder geadverteerd word en hoe we daarmee optimaal kunnen bijdragen aan de online doelen. Wij spelen daarop in en zien dat SEO daardoor absoluut bijdraagt aan het online succes van een organisatie.

SEO is daarbij meer dan hoge posities behalen. Het is bouwen aan een kwalitatief goede website waarbij je werkt aan de techniek, content en positionering online. Daardoor is of blijft er geen afhankelijkheid van advertenties of google shopping. Ook daarom is zoekmachineoptimalisatie een belangrijk onderdeel van online succes.

Jouw bedrijf laten groeien met SEO?


Wordt succesvol met SEO!

Waarom SEO zo belangrijk is voor jouw bedrijf.

SEO zorgt voor meer omzet!

Als ondernemer wil je kansen pakken, meer omzet halen en je bedrijf succesvoller maken. Hoe meer klanten je hebt hoe groter je succes doorgaans is. Door een goede website analyse met een heldere SEO strategie vergroot je de zichtbaarheid van je organisatie en zal je meer klanten trekken. Klinkt simpel en dat is het ook! De twee belangrijkste succesfactoren om meer omzet uit SEO te halen zijn:

  1. Leg de prioriteit bij dat waar je klanten behoefte aan hebben
  2. Kies een beperkt aantal woorden waarop je gevonden wil worden

Houd je rekening met deze succesfactoren?
Dan resulteert SEO absoluut in meer omzet! Bekijk hier onze SEO tarieven.


Vraag de gratis SEO-scan aan!


Wil jij ook meer klanten of meer omzet halen uit je website of webshop? Vraag dan de gratis en bovendien geheel vrijblijvende SEO-scan aan.
Ontvang SEO advies die je helpt om jouw omzet te vergroten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Over de auteur

Remco Schlömer

Bedrijven laten groeien met online marketing, daar sta ik 's morgen voor op! Dragen jouw website en online activiteiten bij aan de groei van jouw bedrijf? Als het antwoord nee is of je het niet weet, dan moeten wij eens kennismaken! Ik neem graag de tijd om met een frisse blik jouw online activiteiten onder de loep te nemen en je te adviseren in de juiste strategie en te nemen stappen. Laten we samen meer resultaat halen uit online!

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForResult!

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op