ForResult – online marketing partner

Website analyse

Wil je de vindbaarheid of het aantal conversies van je website verbeteren dan begint alles met een duidelijke website analyse. Hoe sta je ervoor met je huidige website, hoe presteer je ten opzichte van je concurrenten en wat zijn de specifieke onderdelen die toe zijn aan verbetering? Onze specialisten helpen je graag verder met jouw website analyse.

Met een professionele website analyse brengen we jouw knelpunten in kaart en helpen we jouw bedrijfwebsite niet alleen weer beter te scoren in de zoekmachines, maar ook om daadwerkelijk meer conversies te genereren. Het maakt niet uit of jij je nu richt op producten met een webshop of op diensten met een bedrijfswebsites, we helpen je graag verder.

Meer verkeer, conversies of juist beide?

Een website analyse kan ingestoken worden op diverse onderdelen. Wil je de vindbaarheid verbeteren dan zijn de SEO-elementen zeer belangrijk, denk hierbij aan technische stukken code, maar ook de opbouw van de teksten.

Wil je juist een website analyse afnemen om het aantal conversies te verbeteren van jouw website? Dan zijn conversie-elementen belangrijk om in kaart te brengen. Worden er wel cta’s gebruikt? Sluiten de cta’s wel aan bij het onderwerp (specifiek) en heb je de funnels wel goed in kaart gebracht, waarbij je duidelijk trechtert naar de cta’s?

Vraag een website analyse aan

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gezien bij:
  RTL4 logo
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo

  “Dankzij ForResult zijn wij als bedrijf 4 keer zo groot geworden. Zoekmachine optimalisatie is hierbij zeer belangrijk geweest. Wij zijn ForResult erg dankbaar voor de resultaten.”


  Niek Demmers
  Slaapkamerweb

  Wat kun je verwachten van een website analyse?

  Ons team van vakspecialisten helpt je graag op weg met jouw website analyse. We gebruiken hiervoor een heldere aanpak. Geen rapporten waar je maar weinig mee kunt en waarbij we open deuren intrappen, maar 2-the-point taken die direct effectief ingezet kunnen worden.

  1. Inventarisatie & requirements

  We willen graag weten wat jouw doelstellingen zijn en gaan aan de hand van een marktonderzoek en een inventarisatie bekijken of dit haalbaar is.

  2. De website analyse

  We controleren jouw website op de belangrijkste elementen met betrekking tot de vindbaarheid en conversies. De verkregen data wordt door ons gesegmenteerd en onderverdeeld. We bekijken welke onderdelen prioriteit hebben en hoe we zo effectief mogelijk te werk kunnen gaan.

  3. Een uitvoerbare takenlijst

  Wij gaan samen met jou of jouw team aan de slag om de belangrijkste knelpunten te verbeteren. Dit doen we met behulp van onze zoekmachine optimalisatie- of conversie optimalisatie-pakketten.

  1. Inventarisatie & requirements

  Tijdens de start van de website analyse beginnen we met het inventariseren van de website en brengen we de huidige situatie in kaart. Niet alleen kijken we naar de SEO-technische onderdelen, maar we willen ook weten of de markt wel in lijn ligt met de verwachtingen.

  Als ondernemer wil je graag een indicatie van de mogelijkheden en die brengen we daarom ook graag voor je in kaart.

  2. De website analyse

  Tijdens de start van de website analyse beginnen we met het inventariseren van de website en brengen we de huidige situatie in kaart. Niet alleen kijken we naar de SEO-technische onderdelen, maar we willen ook weten of de markt wel in lijn ligt met de verwachtingen.

  Als ondernemer wil je graag een indicatie van de mogelijkheden en die brengen we daarom ook graag voor je in kaart.

  Vele ondernemers gingen je al voor!

  Bekijk onze resultaten

  Website analyse

  Veel gestelde vragen:
  Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

  Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

  Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

  Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

  Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

  Ook meer uit je webshop halen? Start met zoekmachine optimalisatie!

  Ben jij klaar om meer omzet uit je webshop te halen? Dan helpt ForResult je graag verder. Samen met onze expertise in SEO en e-commerce brengen we je webshop naar een hoger niveau. Kies net als vele andere mkb-ondernemers uit heel Nederland voor ForResult en vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

  Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

  Bel: 053 43 44555
  Mail: info@forresult.nl

  Gratis adviesgesprek met SEO bureau Enschede

   Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

   Kies een vorm van contact

   SEO Bureau Enschede en in de omgeving van:
   Albergen | Almelo | Boekelo | De Lutte | Delden Ov | Denekamp | Diepenheim | Enschede | Harbrinkhoek | Hengelo Ov | Hengevelde | Holten | Lattrop | Markelo | Ootmarsum | Oldenzaal | Rijssen | Vasse