Google Panda verandert SEO

Google heeft onlangs zijn zoektechniek ingrijpend gewijzigd. Dit heeft grote gevolgen. Niet alleen voor nu, maar zeker voor de komende maanden en jaren. De Google Panda update heeft flinke gevolgen voor de effectiviteit van veel gebruikte zoekmachine optimalisatie methodes. Wat nu te doen?

Google Panda updateDe gebruikers ervaring op een website wordt na de Google Panda update erg belangrijk voor het bepalen van de zoekmachine positie. Het creeëren van landingpages en linkbuilding wordt veel minder belangrijk. Hieronder wordt uitgelegd wat de Google Panda wijzigingen inhouden en welke gevolgen het heeft voor SEO.

 

Gelukkig zijn we bij ForResult al helemaal voorbereid op deze veranderingen.

 

Over de auteur
Jorik Heins, CEO Forresult

Jorik Heins, CEO Forresult

Online business optimizer met meer dan 10 jaar ervaring. Directeur van Forresult (voormalig Marketingman BV).Heeft veel kennis van persuasion design, conversie-optimalisatie en webpsychologie. Jorik kan jouw online business een succes maken!

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555