Uw website hoog in Google

Hoog scoren in Google is positief voor het aantal bezoekers op uw website. U wordt serieuzer genomen als uw bedrijf hoog staat in Google. Echter komt u niet van zelf hoog in Google. Om dit te bereiken kunt zoekmachine optimalisatie laten uitvoeren door SEO marketing bureau ForResult.

hoog in Google

Waarom is het belangrijk om hoog in Google te staan?

Google is de meest belangrijke zoekmachine om hoog in te staan met uw website. Google is namelijk de meest gebruikte zoekmachine in Nederland, en zelfs in de hele wereld. In Nederland gebruikt zelfs 94% van de internet gebruikers Google om te zoeken naar informatie. Als u hoog staat in Google zullen dus meer bezoekers op uw website terecht komen wanneer zij zoeken naar informatie. Al deze bezoekers zijn potentiële klanten. Dus hoog staan in Google is niet alleen belangrijk voor de bezoekersaantallen, maar ook voor uw omzet!

Hoe kom ik hoog in Google?

U kunt hoog komen in Google door zoekmachine optimalisatie in te zetten. Zoekmachine optimalisatie bestaat globaal uit drie onderdelen:

  1. Linkbuilding & Landingpages
    Het is belangrijk dat er veel links naar uw website op internet staan. Dit kan o.a. door links aan te vragen bij andere websites en door het bouwen van landingpages.
  2. Toevoegen van zoekwoorden
    Om hoog in Google te staan op bepaalde zoekwoorden moeten deze zoekwoorden worden toegevoegd in de teksten van uw website. Dit kan door het herschrijven van teksten.
  3. Techniek van de site
    De techniek van de website is belangrijk voor het indexeren van uw website in Google. De techniek moet zoekmachine vriendelijk zijn, anders zult u nooit hoog in Google komen!

Informatie over zoekmachine optimalisatie

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555