Staat jouw bedrijf al goed vermeld in Google Maps?

Het is niet alleen belangrijk dat je hoog staat in de organische resultaten van Google, ook in de zoekresultaten van Google Maps valt veel succes te behalen. Staat jouw bedrijf al met een correcte vermelding in Google Maps? Of is jouw adres nog niet aan je bedrijfsnaam te linken? Door een gratis bedrijfsvermelding op Google Maps aan te maken, vinden klanten je veel gemakkelijker en daarnaast creëer je weer een extra link naar je eigen website.

 

Hoe zet je een bedrijf in Google places?

Ga naar: //www.google.com/places/ en klik op Get Started onder Get your business found on Google. Het enige wat je nodig hebt is een Google account om in te loggen.

Volledig invullen
Na het invullen van je telefoonnummer en land kom je op een pagina met een invulscherm terecht. Vul hier alles zo compleet mogelijk in. Voeg een beschrijving van je bedrijf toe en gebruik belangrijke zoekwoorden. Ook kun je foto’s en video’s toevoegen aan je Google Places vermelding. Heb je nog andere details die je wilt delen met potentiële klanten? Voeg die toe bij Additional Details.

Eindresultaat op de kaart
Forresult heeft al een uitgebreide bedrijfsvermelding in Google Maps. Wanneer iemand in Google Maps zoekt op Forresult, krijgt hij de volgende pop up te zien:

google places forresult

Wanneer je klikt op de titel van de pop up (Forresult – Internet Marketing en Webdesign) kom je op de Google Places pagina van Forresult terecht. Hieronder zie je welke gegevens je allemaal kunt invoeren.

portfolio in Google Places

 

Aan de slag met Google Maps

Wil jij ook zo’n volledige omschrijving van jouw bedrijf in Google Places? Ga dan direct aan de slag met het maken van jouw gratis bedrijfsvermelding!

>>Forresult internet marketing


 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555