ForResult – online marketing partner

Staat jouw bedrijf al goed vermeld in Google Maps?

Het is niet alleen belangrijk dat je hoog staat in de organische resultaten van Google, ook in de zoekresultaten van Google Maps valt veel succes te behalen. Staat jouw bedrijf al met een correcte vermelding in Google Maps? Of is jouw adres nog niet aan je bedrijfsnaam te linken? Door een gratis bedrijfsvermelding op Google Maps aan te maken, vinden klanten je veel gemakkelijker en daarnaast creëer je weer een extra link naar je eigen website.

Hoe zet je een bedrijf in Google places?

Ga naar: //www.google.com/places/ en klik op Get Started onder Get your business found on Google. Het enige wat je nodig hebt is een Google account om in te loggen.

Volledig invullen
Na het invullen van je telefoonnummer en land kom je op een pagina met een invulscherm terecht. Vul hier alles zo compleet mogelijk in. Voeg een beschrijving van je bedrijf toe en gebruik belangrijke zoekwoorden. Ook kun je foto’s en video’s toevoegen aan je Google Places vermelding. Heb je nog andere details die je wilt delen met potentiële klanten? Voeg die toe bij Additional Details.

Eindresultaat op de kaart
Forresult heeft al een uitgebreide bedrijfsvermelding in Google Maps. Wanneer iemand in Google Maps zoekt op Forresult, krijgt hij de volgende pop up te zien:

Aan de slag met Google Maps

Wil jij ook zo’n volledige omschrijving van jouw bedrijf in Google Places? Ga dan direct aan de slag met het maken van jouw gratis bedrijfsvermelding!

>> Forresult internet marketing

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op