ForResult – online marketing partner

Case:

Ecoyogi.com

In 2019 heeft ForResult voor Ecoyogi een gebalanceerde webshop ontworpen en gebouwd. Als Nederlands merk in de yoga was het belangrijk om de merkwaarden goed uit te dragen. Daarnaast hebben we met de inzet van SEO en Google Ads de verkopen laten groeien. We zijn gestart met een SEO migratie en gegroeid naar stabiele top-3 posities. Zo is de afhankelijkheid van Google Ads gedaald en heeft Ecoyogi haar plek in de markt verovert.

SEO migratie uit het boekje

We startten met de overstap van Lightspeed naar een ForShops webshop. Ecoyogi werd gemigreerd naar de nieuwe omgeving, maar kreeg direct een koppeling met fulfilment partner Montapacking. In combinatie met een herindeling van producten en categorieën lag er een mooie uitdaging voor onze SEO-specialisten om de posities te behouden.

En met succes! De migratie verliep vlekkeloos… de posities bleven stabiel en er lage een mooie basis om uit te bouwen.

Zoekmachine optimalisatie

Voor Ecoyogi was het doel om de opbrengsten uit zoekmachine optimalisatie te vergroten. Sinds het begin bouwen we maandelijks aan deze vindbaarheid. In deze niche markt vol concurrentie is dat een mooie uitdaging. Inmiddels hebben we meerdere top-3 posities behaald!

Top3 posities op o.a.

  • Duurzame yogamat
  • Yoga bolster eco
  • Yogamat kurk
Case: Ecoyogi

Bij ForResult zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. Ze geven eerlijk advies en bouwen mee aan mijn bedrijf. Als online marketing partner hebben ze mijn vertrouwen volledig verdient. ”

Peter Rigtering – EcoYogi

 

Jij bent aan de beurt!

Herken jij jezelf in het verhaal van Ecoyogi en wil je ook structureel meer bezoekers? Wij helpen je bij het vergroten van de vindbaarheid en het verhogen van de conversies. Hierdoor krijg je meer tevreden klanten op je website. Dat wil jij toch ook!

Weten wat de mogelijkheden zijn? We adviseren je graag vrijblijvend en geven antwoord op al je vragen. Neem direct contact met ons!

Neem contact op