ForResult – online marketing partner

Google Ads is een makkelijk middel om klanten naar je website te trekken. Toch is deze manier van adverteren voor veel websites steeds minder winstgevend. Dat wordt veroorzaakt door alsmaar stijgende kosten per klik. In dit artikel 4 manieren om te besparen op Google Ads.

Laat je biedingen niet door Google bepalen

Wanneer je je campagnes door medewerkers van Google of AdWords Express laat maken, betaal je onnodig veel geld. Deze campagnes worden te  duur ingesteld zodat vooral Google er veel aan verdient. Laat daarom je biedingen bepalen door een onafhankelijke professional.

Besparen op Google Ads
Besparen op Google Ads

Meet je conversie en stop geldverslindende woorden

Laat een professional ook je conversietracking instellen. Het is belangrijk dat je je conversies meet en dat je ook weet welke actie telt als een conversie. Alleen op basis van betrouwbare data kan je bepalen welke advertenties geld opleveren en welke advertenties gestopt moeten worden omdat ze je geld kosten.

Verbeter je landingspagina

Als je bezoekers naar je website stuurt, is het de bedoeling dat je ze overtuigt om klant te worden, contact met je op te nemen of op z’n minst verder te lezen. Gebeurt dit niet? Dan kan het zijn dat je landingspagina niet aansluit bij wat bezoekers zoeken. Vaak gaat het hier fout bij Google Ads campagnes. Je betaalt heel veel geld voor bezoekers, maar kaatst het merendeel direct af!

Bij ForResult onderzoeken we meteen of dit je probleem is. Ook weten onze marketing-psychologen hoe een landingspagina aangepast moet worden om wel voor conversie te zorgen. Zo haal je veel meer klanten uit dezelfde bezoekers van je website!

Besparen op Google Ads

Investeer in SEO

De verwachting is dat de prijzen per klik voor Google Ads blijven stijgen. Wie het meest betaalt, staat bovenaan. Hoe meer concurrentie, hoe groter de kans dat bedrijven tegen elkaar opbieden waardoor de prijzen alsmaar stijgen.

Als je website gevonden wordt in de normale Google zoekresultaten, dan is dat gratis. Je staat dan bovenaan in Google en betaalt niets per klik. Dit is de ideale situatie én levert op de lange termijn meer winst op. Om dit te bereiken ga je de competitie aan met andere bedrijven die ook in Google gevonden willen worden. Bij ForResult kennen we alle zoekmachine-optimalisatie-technieken en hebben we al veel bedrijven compleet ‘Google Ads vrij’ gemaakt. Deze bedrijven halen nu hun klanten uit de normale zoekresultaten en besparen zo maandelijks duizenden euro’s aan kosten voor Google Ads.

Besparen op Google Ads

Sinds we samenwerken met ForResult zijn onze AdWords kosten flink gedaald, terwijl het verkeer via Adwords gestegen is en de conversies van AdWords ook.”

Dhr. M. Balaman – RB Cool Plus

Dhr. M. Balaman – RB Cool Plus

Ook besparen op Google Ads?

We willen je graag helpen en al je vragen beantwoorden. Vul het formulier in, dan kijken we kosteloos en vrijblijvend naar je website om te vertellen hoe jij meer winst maakt met minder kosten aan Google Ads.

Direct advies? Bel ons gewoon via 053 43 44 555

Verlaag je kosten, begin hier

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact