ForResult – online marketing partner

Google Ads kosten

Met advertenties direct bovenaan in Google om zo veel mogelijk bezoekers trekken, dat is makkelijk. Maar welke gevolgen heeft dit voor de Google Ads kosten? Houd grip op de inkomsten en uitgaven zodat het echt geen geld kost, maar oplevert!

Waarom Google Ads uitbesteden?

Een Google Ads-campagne kan op verschillende manieren ingericht worden. Als jij zelf kiest voor een Google Express-campagne binnen Google Ads, dan geef je al snel veel te veel uit voor jouw advertenties. Jij wil toch ook liever € 0,30 cent per klik betalen dan €1,50 waarbij je ook nog eens veel gerichter adverteert binnen je doelgroep?

Onze specialisten weten exact waar ze mee bezig zijn, ze richten jouw campagne in op gerichtheid en het stimuleren van conversies, laten je advertenties aansluiten op je pagina’s, zetten je webpagina’s om naar converterende webpagina’s en richten je campagne in met een passende biedstrategie.

Informeer naar jouw Google Ads kosten

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gecertificeerd bureau:
  Google Partner
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo

   

  De voordelen van het uitbesteden van Google Ads!

  Google Ads kent vele voordelen. Eenvoudig en snel een campagne online zetten is een groot voordeel ten opzichte van SEO, maar er zijn nog veel meer voordelen. We zetten ze graag even voor je op een rij:

  • Snel direct hoog adverteren in Google.
  • Gericht adverteren vanuit Search, Display afbeeldingen of met al je producten in Google Shopping.
  • Direct weten waar je aan toe bent! Hoeveel betaal je voor een verkoop?

  Onze taak is het inrichten, monitoren/bewaken en optimaliseren van jouw campagne. Je bent binnen Google Ads afhankelijk van je concurrentie, maar wij werken met jouw campagne naar een passende ROAS zodat jij als ondernemer een simpele berekening kunt maken van de kosten/baten.

  Kosten Google Ads