ForResult – online marketing partner

Je wilt gevonden worden door nieuwe klanten, dat kan met Google Ads. Waarschijnlijk heb je al vaak aanbiedingen en kortingen van Google gezien. Misschien heb je ook verhalen gehoord dat het erg duur is. Wij vertellen je graag direct wat het je kost en wat de slimste en voordeligste manier is om te starten

Start nooit via Google zelf

De makkelijkste manier is bellen met Google. Zij maken een campagne voor je. Of ze geven je met ‘Adwords Express’ de mogelijkheid om zelf supersnel een campagne te maken. Klinkt goed! Maar dat is het niet! Als je op deze manier gaat adverteren dan kost het je bakken met geld doordat je campagnes zo worden ingesteld dat vooral Google er veel aan verdient! Logisch, daarom biedt Google dit aan.

Starten met Google Ads

Slimmer starten met Google Ads

Wij verdienen 0 cent aan elke klik, wij krijgen 0 euro van wat jij uitgeeft. Wij hebben maar één belang: Dat is onze klanten zoveel mogelijk resultaat geven voor elke euro die ze uitgeven. Daarom beginnen we met een kort onderzoek voordat we starten. We bekijken op welke zoekwoorden jij kansen maakt om daadwerkelijk klanten te krijgen. We bepalen wat dat per klik kost en of dat voor jou uit kan. We stellen metingen op je website in zodat we precies kunnen zien welke advertenties geld opleveren. De advertenties die je enkel geld kosten kunnen we zo uitzetten! Jammer voor Google, goed voor jouw portemonnee.

Google wil zoveel mogelijk geld aan jou verdienen. Ons doel is dat jij zoveel mogelijk geld aan Google verdient.”

Stappenplan

Neem contact met ons op, dan bekijken we of Google Ads voor jouw doelen de beste oplossing is. Dit is een eerlijk en vrijblijvend advies.

Lees ons plan van aanpak en de offerte door. We kunnen jouw Google Ads beheren vanaf 95,- p/mnd

Na je akkoord op onze offerte starten we onze slimme onderzoeken en installeren we tools om te meten welke advertenties tot klanten leiden.

We helpen je om de betaling van je advertentie rechtstreeks met Google te regelen. Zo hou je daar zelf de volledige controle over.

Nu richten we je campagne in met advertenties, teksten en biedingen per zoekwoord.

Yes, we hebben alles gecheckt, alles staat goed. Je campagne gaat live en je bent direct zichtbaar in Google.

Met alle data die we binnen krijgen verbeteren we je campagne. In een paar maanden kunnen we door de data mooie besparingen realiseren. Meer klanten voor minder geld. Klinkt goed toch?

Opgeleid en erkend als Google Partner

Google Partner

Hoewel we niet werken voor de winst van Google, krijgen we trainingen en examens van Google om jou te kunnen garanderen dat je bij ons met specialisten te maken hebt die alle ins en outs van Google Ads kennen. Dat erkent Google, maar belangrijker, dat zie je aan het resultaat dat we voor jou en andere klanten behalen!

Wat nu?

Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk profiteren van Google Ads? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het instellen en beheren van je advertenties!

Voor een goede campagne hebben we een minimaal dagbudget van 10 euro nodig.

We beantwoorden al je vragen!

Graag maken we kennis met je, geven we antwoord op jouw vragen, en helpen we je. Bel ons gewoon via 053 43 44 555

Of vul het formulier in. Dan bellen we even of plannen we een kennismaking.

Net wat jij wilt!

Start hier
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo