ForResult – online marketing partner

Webshop promoten

Stagneert de groei van je webshop? Wil je meer klanten bereiken? Wil je graag je webshop promoten maar heb je hulp nodig bij het succesvol inzetten van marketing middelen? Wellicht ben je al druk bezig geweest met de online promotie van uw e-commerce webshop. Misschien heb je gemerkt dat het lastig is een strategie te bepalen en middelen in te zetten om gericht resultaat te behalen. Daarom hebben de werkzaamheden nog niet het gewenste effect gehad waar je wel op had gehoopt.

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Concurrentie online

Concurrentie op het internet is moordend. Om jouw webshop te laten opvallen is veel actie vereist. Denk aan content, linkbuilding en technische optimalisatie. Logisch dat veel bedrijven moeite hebben met het succesvol inzetten van marketingmiddelen om hun webshop te promoten. Helaas dalen of stagneren hierdoor de verkoopcijfers en komen er minder aanvragen binnen. Ondanks de potentie van de onderneming wordt de groei beperkt. Webshop promotie is een essentieel onderdeel bij het halen van de online doelstellingen.

Webshop promoten

ForResult helpt je bij het promoten van je webshop

ForResult kan je helpen bij het behalen van uw doelstellingen. Wij ondersteunen klanten bij het inzetten van online marketing middelen om zo een beter resultaat te behalen en meer bezoekers naar de webshop te krijgen. Hoe doen wij dit? Door intensief samen te werken met onze klanten om een beter resultaat te behalen.

De ForResult aanpak:

1. Analyse van de webshop  uitvoeren

Allereerst doen we een uitgebreide analyse van de webshop. Hierbij kijken we of de “fundering” van de website goed is of dat hier nog verbeteringen mogelijk zijn.

2. Kansen van de webshop analyseren

Daarna bekijken we waar er kansen liggen voor je webshop. In het ideale geval kunnen we inzetten op de hoofdzoektermen maar soms is het verstandiger om dit breder te trekken en eerst in te zetten op kleinere haalbare doelen.

3. Korte en langetermijnstrategie bepalen

Daarna gaan wij aan de slag met het bepalen van de lange- en kortetermijnstrategie. Wij passen gebruikelijk SEA toe om snel meer bezoekers naar je website te brengen. Om op de lange termijn duurzame resultaten te behalen passen wij SEO toe.

Webshop promoten

Eigen-Wijze Reizen:
Top-posities in Google!

Eigen-Wijze Reizen is al een geruime tijd klant bij ForResult. Ondanks dat het bedrijf concurreert met grotere partijen is het gelukt in de Googlezoekresultaten bij ‘fietsvakanties’ en ‘wandelvakanties’ boven concurrenten als TUI en SNP (van ANWB) te eindigen.

Ook op andere relevante zoektermen komt de website van Eigen-wijze Reizen in de top 3 tevoorschijn. Door het inzetten van SEO heeft het bedrijf prachtige resultaten behaald!

Ook online groeien?

Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

ForResult doet mijn zoekmachine optimalisatie. Dit heeft zijn vruchten voor mij duidelijk afgeworpen. Ik beveel ForResult zeker aan bij anderen.

Hans Coesel – TotZiens Promotions

Webshop promoten?

Ben jij klaar om meer omzet uit je webshop te halen? Dan helpt ForResult je graag verder. Samen brengen we je webshop naar een hoger niveau. Kies net als vele andere mkb-ondernemers voor ForResult en vraag vandaag een gratis adviesgesprek aan!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Gratis adviesgesprek met een SEO Expert

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact