ForResult – online marketing partner

Wil jij ook jouw website promoten? Wij zorgen voor meer bezoekers !

Als iemand een Google-zoekopdracht intypt om iets te vinden wat jouw bedrijf hem of haar kan leveren, dan is het uiteraard de bedoeling dat ze jouw website als eerste aanklikken. Als jij zelf iets zoekt klik je toch ook op een van de eerste resultaten die je ziet? En niet eentje die een paar pagina’s verderop staat? Om zo hoog op die lijst met zoekresultaten te geraken moet je je website promoten.

Ik heb geen tijd om mijn website te promoten!

Waarschijnlijk zul je denken :”mijn website promoten? Daar heb ik helemaal geen tijd voor!”  Of je denkt: “hoe pak ik dat aan; waar begin ik überhaupt?”  Dat is niet zo raar: de meeste zelfstandig ondernemers denken hetzelfde. Wij kunnen jou daarbij helpen, want het is waar wij goed in zijn!

Het hemd van je lijf

Als wij jou mogen gaan helpen bij het promoten van je website, dan is de eerste stap dat we je het hemd van je lijf gaan vragen om jou en je bedrijf goed te doorgronden. We kijken naar je huidige situatie:

 • Wat zijn de doelen die je als bedrijf hebt?
 • Hoe ziet je marketingbeleid eruit?
 • Welke rol speelt online marketing hierin?
 • Heb je inzicht in je bezoekers en verkopen uit je website?
 • Hoeveel tijd en geld besteed je aan online marketing, en verdien je dat ook terug?

De antwoorden op deze vragen zijn het startpunt van het online marketing plan dat we voor je gaan opstellen om je website te promoten.

Hulp nodig voor website promotie?

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gecertificeerd bureau:
  Google Partner
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo

  Waarom kiezen voor ForResult voor website promotie?

  We snappen dat je je afvraagt waarom je speciaal voor ons moet kiezen om je website te promoten.  Wij doen het op veel punten anders dan andere internet marketing bureaus. Voor ons geldt: Wij geloven in ons concept;  in onze werkwijze.  De vindbaarheid en daarmee ook de conversie van jouw bedrijf op internet staat voorop!  Ben jij straks blij met de resultaten, dan zijn wij dat zeker ook !

  Ben je nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je graag bij een goede kop koffie wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

  Google Analytics, zoektermen-onderzoek en concurrentie-analyse

  Inzichten uit de aantallen bezoekers en hun gedrag op jouw website kunnen wij met Google Analytics eenvoudig voor je in kaart brengen. Met deze inzichten kunnen we beter bepalen waar je kansen laat liggen en welke richting je op moet om uiteindelijk je website veel beter te promoten.

  Ook onderzoeken we waar jouw potentiële klanten precies op zoeken in Google.  En dat zijn vaak onverwachte termen! En als laatste kijken we wie je concurrenten zijn en op welke zoektermen zij dan weer gevonden worden.

  SEO en SEA

  Dit zijn de twee belangrijkste termen voor het promoten van je website.

  SEA:  Als de zoekresultaten van Google in beeld verschijnen, zie je bovenaan 4 resultaten waar Advertentie bij staat. Dit zijn de bedrijven die voor een snel verkoopresultaat een betaalde SEA campagne bij Google Ads hebben uitgezet. Dat zou op sommige momenten heel goed bij bepaalde producten uit je assortiment kunnen passen. Het is een marketinginstrument waar wij specialisten voor hebben. Wij proberen dan tegen de gunstigste voorwaarden een betaalde campagne bij Google Ads voor je op te starten.

  SEO: Alle teksten op websites worden door Google regelmatig automatisch geïndexeerd. Daarna worden bij een zoekopdracht websites door Google op basis van relevantie getoond op de resultatenpagina.

  Op je website een pakkende en wervende tekst schrijven om iets te verkopen is tegenwoordig niet voldoende om hoog te eindigen. Als wij jouw website gaan promoten schrijven wij jouw teksten op een dusdanige manier dat ze hoog in de zoekresultaten verschijnen. En tegelijkertijd lezen ze ook nog eens prettig voor jouw bezoekers. Dit heet SEO content, en onze ervaren copywriters verzorgen dat graag voor je!

  Klanten Forresult

  “Wij zijn veel beter vindbaar en krijgen veel meer klantaanvragen. We hebben 324% meer offerte aanvragen dan vorig jaar. In ForResult heb ik een partij gevonden die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dat is voor ons heel belangrijk”

  Sil Kuppens – Different Doors

  Een aansprekende meta-tag

  Ook de lijst met eerst getoonde resultaten in Google kan geoptimaliseerd worden. Het is de kunst om ook die hele korte tekst, ook wel meta-tag genoemd, zo aansprekend mogelijk naar voren te laten komen. Dat doen wij door de unieke kenmerken van jouw product of bedrijf daarin te verwerken. Dat doen we door bijvoorbeeld de USP’s  (Unique Selling Points) te benoemen:  laagste prijsgarantie » snelle levertijden » topkwaliteit » gratis verzending etc. etc.

  De 80/20 regel

  Wist je trouwens dat meestal zo’n 80% van de omzet wordt gegenereerd door slechts 20% van de producten die ondernemers aan de man proberen te brengen? Dát is dan ook de gulden regel die zou moeten worden toegepast op je website. Zet die 20% topproducten in de spotlights, want daarvoor komen de meeste bezoekers. En als ze eenmaal op de website zijn kun je ze ook subtiel wijzen op producten uit die 80%-categorie. Bijvoorbeeld door die producten als alternatief onder het topproduct te zetten. Ook dit is een onderdeel van website promotie door middel van SEO.

  Technische SEO

  We spreken van technische SEO als we de technische onderdelen van een website verbeteren om de ranking van de website pagina’s in de zoekmachines te verhogen. Bijvoorbeeld:

  • Het sneller maken van de laadtijd van een website
  • De structuur van de website aanpassen zodat deze makkelijker te doorzoeken is.
  • Webpagina’s goed leesbaar maken voor Google-indexering

  Met SEO bouwen aan een voorsprong

  Een website die door Google het meest betrouwbaar en relevant wordt gevonden staat hoog in de resultaten. Dat bereik je niet van vandaag op morgen, maar het kan even duren om op die plek te komen. Maar als je eenmaal daar staat bouw je een voorsprong op die jouw concurrent alleen maar teniet kan doen door óók te bouwen aan hun eigen website met goede SEO-content.

  Met adverteren via een SEA-campagne kan een concurrent er veel geld tegenaan gooien om jou uit de markt prijzen. Bij SEO lukt hem dat niet. Dus met website promotie door middel van SEO bouw je aan een duurzame positie die je een stabiele stroom aan klanten oplevert. Op die manier groeit je bedrijf op een gecontroleerde manier!

  Weetje: 70% klikt op een SEO resultaat

  Slechts 20% van de mensen klikken in Google op één van de betaalde advertenties. Dus maar liefst 70% slaat de Google Ads over en klikt op een “normaal zoekresultaat”

  Dit onderstreept het belang van een goede SEO-strategie waardoor jouw website verschijnt tussen deze normale zoekresultaten!

  Je ziet, je website promoten loont écht !

  We maken graag kennis met je

  Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor jouw uitdagingen? Gaan we samen jouw bedrijf laten groeien? Daar kom je achter door kennis met ons te maken.

  We nodigen je graag uit. Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen.

  Neem direct contact op

  Prachtige resultaten!

  Wij zijn trots op onze resultaten! Wij laten je graag zien waarom je juist voor ons SEO bedrijf moet kiezen!  Hieronder zie je hoe wij van een aantal klanten daadwerkelijk een marketleider hebben gemaakt binnen hun marktsegment. Denk jij dat jouw bedrijf bij ons past? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Wil je meer weten over ForResult of wil je graag meer informatie over één van de onderstaande campagnes. Kom dan langs voor een kop koffie!

  DifferentDoors

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  +84,95%

  Eigen-Wijze Reizen

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  + 44,30%

  GiftsDirect.nl

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  + 143,10%

  Wil je weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen?

  Hebben we je overtuigd? Neem vooral contact met ons op! Tijdens een gesprek kunnen wij je alles vertellen wat we voor jouw bedrijf kunnen doen. Dit kan telefonisch, via de mail of gezellig met een kop koffie! Maak hier een afspraak. Tot snel!

  Neem contact met ons op

  Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

   Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

   Kies een vorm van contact

   Het internet marketing bedrijf voor de omgeving van:
   Albergen | Almelo | Boekelo | De Lutte | Delden Ov | Denekamp | Diepenheim | Enschede | Harbrinkhoek | Hengelo Ov | Hengevelde | Holten | Lattrop | Markelo | Ootmarsum | Oldenzaal | Rijssen | Vasse