Wanneer is het inzetten van Google Adwords onverstandig?

Google Adwords kan in sommige branches een kostbare manier van adverteren zijn. De bedragen per klik kunnen dan oplopen tot enkele euro’s per klik. Dit is een hele investering aangezien u niet weet of u er daadwerkelijk nieuwe klanten aan overhoudt. Gelukkig is er een goed alternatief voor Google Adwords: zoekmachine optimalisatie.

Wanneer is zoekmachine optimalisatie verstandiger?

Wanneer u in uw branche bakken met geld betaald per klik op Google Adwords kunt u beter investering in zoekmachine optimalisatie. Bij zoekmachine optimalisatie worden verschillende technieken gebruikt die zorgen voor een hoge positie in de organische zoekresultaten. Dit zijn de ‘gewone’ zoekresultaten aan de linkerkant van de pagina. De advertenties van Google Adwords worden aan de rechterkant van de pagina getoond.

Zoekmachine optimalisatie

Over zoekmachine optimalisatie kunt u meer lezen in het artikel “Wat is zoekmachine optimalisatie?” .

Bent u overtuigd dat zoekmachine marketing een goede investering is voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ForResult, al jaren specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Informatie over zoekmachine optimalisatie

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555