ForResult – online marketing partner

Wat is zoekmachine adverteren?

Google is de meest populaire zoekmachine in Nederland. Naast het zoeken naar informatie wordt er vaak gezocht naar producten, diensten en bedrijven. U kunt profiteren van alle bezoekers die Google heeft door te adverteren in Google met Googe adwords. Dit wordt ook wel zoekmachine adverteren genoemd.

Waar verschijnen de Google Adwords advertenties?

Bij Google AdWords campagnes kunt u zelf instellen wanneer uw advertenties te zien zijn. Hiervoor dient u zoekwoorden op te geven. Wanneer een bezoeker van Google op dit zoekwoord zoekt wordt uw advertentie getoond. Het verschijnen van uw advertentie in Google is dus afhankelijk van de zoektermen die ingevoerd worden door bezoekers. Het voordeel hier van is dat uw advertentie alleen wordt getoond op zoekwoorden die relevant zijn voor uw producten of diensten.

Wat kost zoekmachine adverteren?

Google Adwords

U betaalt alleen als een bezoeker op uw advertentie heeft geklikt en doorgestuurd wordt naar uw website. Wanneer dit niet het geval is betaalt u dus niets. De tarieven per klik starten vanaf €0,01. Echter kunnen deze tarieven in Google Adwords ook oplopen tot enkele euro’s per klik! Dit is afhankelijk van het zoekwoord waar u op adverteert. Wanneer veel anderen willen adverteren op hetzelfde zoekwoord moet u tegen elkaar opbieden om te advertentie getoond te krijgen. U zult dus letterlijk moeten opbieden tegen uw concurrenten! Lees in het artikel “Wanneer is Google Adwords onverstandig?” wanneer u beter niet Google Adwords kan gebruiken.

Uitbesteden van uw Google Adwords campagne

Het opzetten van een Google Adwords campagne is een tijdrovende activiteit. Tevens moet u wel gevoel hebben voor het opstellen van een pakkende advertentie tekst. U doet er daarom verstandig aan om het opzetten en beheren van uw Google Adwords campagne uit te besteden aan een partij die verstand heeft van zoekmachine adverteren.

ForResult is een online marketing partij die sinds 2005 succesvolle campagnes opzet en beheert in Google Ads.

Bel ons op voor een kennismaking op 053- 43 44 555
Graag kijken we mee hoe uw bedrijf kan groeien met een (betere) Google Ads campagne

Informatie over adverteren met Google Ads

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Direct bovenaan de zoekresultaten met Google Ads!

We helpen je graag met het opzetten en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes. Door slim om te gaan met de budgetten houden we de kosten zo laag mogelijk en verhogen we de omzet. Kunnen we jou helpen? We maken graag kennis en geven antwoord op al jouw vragen. Je kunt ons direct bereiken via 053 43 44 555.

Heb je liever dat we jouw bellen of een mail sturen, dat kan ook!

Laat ons jou bellen of mailen