ForResult – online marketing partner

Eerst een goede site, dan SEO

Het belang van zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt door steeds meer bedrijven gezien. Zeker wanneer de verkoop van uw product of dienst geheel afhankelijk is van het internet. Echter is SEO niet het enige waar u op moet letten.

Met alleen SEO bent u er niet. Er zijn veel ondernemers die genoeg investeren in zoekmachine optimalisatie, maar niet het gewenste effect bereiken. Meer verkopen via internet is niet alleen afhankelijk van uw SEO activiteiten. Het is belangrijk dat u zich dat beseft.

Stelt u zich het volgende voor. De zoekmachine optimalisatie technieken hebben dusdanig goed gewerkt dat uw website op de eerste pagina staat in de zoekresultaten. U zult dus veel potentiële klanten via de zoekmachine op uw website krijgen. Stap 1 is dus gezet. Maar wat gebeurt er als deze bezoekers op uw site zijn? Worden zij geprikkeld? Gestimuleerd om rustig rond te kijken? Of worden zij afgeschrikt door een matige lay-out, slechte navigatie en beperkte informatie?

zoekmachine optimalisatieKortom, het mag duidelijk zijn dat de uitstraling van uw website een zeer belangrijke factor is in het aantal verkopen dat u doet op internet. Bezoekers zullen nauwelijks producten bestellen bij een online bedrijf met een website die onbetrouwbaar of onduidelijk oogt. Iedereen die online producten of diensten wil verkopen moet mijns inziens beginnen met het ontwikkelen van een goede, betrouwbare en heldere website. U hebt er immers niks aan om geld in zoekmachine optimalisatie te steken en bezoekers daarna weg te jagen met uw website. Zorg dus dat uw basis –uw website- goed is, voordat u iedereen op internet laat weten dat u bestaat! Anders is zoekmachine optimalisatie écht een gemiste kans.

SEO bedrijf Forresult kan zowel een goede site maken, als zoekmachine optimalisatie bieden. Veel klanten zijn u voorgegaan en staan nu hoog in de zoekmachines met hun website. Wilt u weten wat SEO bedrijf ForResult kan doen voor u? Neem dan contact met ons op via info@forresult.nl of bel 053 – 43 44 555. Bekijkt u ook eens rustig naar onze SEO-pakketten!

Informatie over zoekmachine optimalisatie

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op