ForResult – online marketing partner

Hoe maak je SEO vriendelijke korte links?

In sociale media en artikelen worden vaak verkorte links weergegeven. Deze korte links zijn een gemiste kans voor de linkbuilding, omdat de URL bestaat uit een aantal willekeurige letters en cijfers in plaats van zoekwoorden. Zonde! Gelukkig is er een handige tool waarmee je links kan verkorten op een SEO vriendelijke manier. Lees in dit artikel hoe je stap voor stap een korte URL maakt die positief bijdraagt aan je linkbuilding!

Stap voor stap: SEO vriendelijke korte URL’s

  1. Ga naar bit.ly
  2. Maak een account aan.
  3. Log in.
  4. Plak de link die je wilt inkorten in het tekst vak.
  5. Klik op ‘Customize’ om de link aan te passen.
  6. Typ de gewenste korte url in.
    Denk aan de belangrijke zoekwoorden die je hier in kunt verwerken!

>>Forresult internet marketing

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op