ForResult – online marketing partner

SEO analyse

Met een SEO analyse wordt er grondig gekeken naar je website. Hierbij kijken we niet alleen naar de afbeeldingen en teksten op je website. Zo nemen bijvoorbeeld ook de ‘achterkant’ van de website ook mee. We bekijken de website vanuit de ogen van websitebezoekers en vanuit het perspectief van Google. Iets wat zeer relevant is voor je website of webshop. Ben je benieuwd hoe jij scoort? Vraag een gratis SEO-analyse aan.

Opzet van de SEO analyse

Bij een SEO analyse kijken we naar verschillende aspecten van de website. Is de ALT bij afbeeldingen toegevoegd? Kloppen de titels op de website? Zomaar wat vragen die we in onze SEO-analyse meenemen. Deze vragen zijn met name interessant voor diegene die geen flauw benul hebben wat ze moeten doen om hoog in Google te komen. Heb je zelf al enige ervaring en heb je het gevoel dat je de website goed voor SEO hebt ingericht? Voor de SEO analyse gaan we graag iets dieper op zoek naar verbeterpunten voor je website. Zowel voor de beginnende website als de ervaren website kunnen we dan ook een SEO analyse uitvoeren.

Gratis SEO analyse laten uitvoeren?

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact

  Dat weet jij na onze SEO analyse:

  Bij een SEO analyse kijken we naar alle onderdelen die van invloed kunnen zijn op de Google resultaten. Zo brengen we de kansen en verbeterpunten in kaart die we opstellen op basis van de sterkten en zwakten van je website. Om de SEO analyse gericht uit te kunnen voeren komen we graag met je in contact. We willen namelijk wat meer achtergrondinformatie die van belang kan zijn voor de SEO analyse. We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar de focus van je website. Weet je niet wat je focus van de website is? Geen probleem! We helpen je graag met deskundig advies en denken graag met je mee om de focus te achterhalen. Alleen zo zorgen we ervoor dat de uitkomsten van de SEO analyse relevant zijn.

  Waarom een gratis SEO analyse van ons?

  Je zult jezelf vast afvragen: waarom zullen ze een gratis SEO-analyse uitvoeren? Hier geven we graag antwoord op. Het is allereerst goed om te weten dat we helemaal bezeten zijn met alles wat om Google gaat. We zien onze klanten daarom ook niet als bedrijven die maandelijks betalen voor onze werkzaamheden om hoger in Google te komen. Nee…

  Wij krijgen namelijk energie om je website of webshop naar een hoger niveau te tillen. Hier zit onze drijfveer in het floreren van de website en het kraken van de Google-machine voor hoge Google-posities. We zijn benieuwd naar je website of webshop en de branche waarin je actief bent. Met een SEO-analyse voor je bedrijf willen we de kansen in kaart brengen om jou net zo enthousiast te maken om online groei te realiseren. Zo hebben wij nog meer mogelijkheden om onze passie uit te voeren en laten we je bedrijf groeien.

  Kortom, vraag gerust een gratis SEO analyse aan. We zijn benieuwd naar je verbeterpunten voor je website met de kansen in je branche!

  Neem contact met ons op

  Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

   Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

   Kies een vorm van contact