ForResult – online marketing partner

Keurmerken voor webshops; heb ik dat nodig?

Wanneer een webshop een keurmerk heeft betekent dit dat deze webshop betrouwbaar is, goede diensten levert of transacties veilig gedaan kunnen worden. Uit onderzoek blijkt dat ruim 90% van de consumenten waarde hecht aan een keurmerk van een webshop. Echter zijn er zoveel verschillende keurmerken dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien.


webshop starten

Webshop keurmerken

Momenteel zijn er maar liefst 7 keurmerken die webshops kunnen hebben: Qshops, Thuiswinkel Waarborg, mkbOK, Webshop Keurmerk. DigiKeur, MKB Keurmerk en Thuiswinkel Keurmerk. Na beoordeling van algemene voorwaarden en het uittreksel van de Kamer van Koophandel bleek dat het ‘Webshop Keurmerk’ en ‘Thuiswinkel Waarborg’ het meest betrouwbaar zijn. Hierbij werd aangemerkt dat het ‘Webshop Keurmerk’ eruit springt omdat het gaat om een stichting. De nieuwste keurmerken DigiKeur, MKB Keurmerk en Thuiswinkel Keurmerk zijn nieuw sinds dit jaar en zullen zich nog moeten bewijzen.

Overweegt u om een webshop op te zetten? Met een betrouwbare lay-out en goede software maakt u een goede indruk op consumenten. Kijk voor meer informatie op www.shopman.nl voor webshop software.

 

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForShops

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op