Keurmerken voor webshops; heb ik dat nodig?

Wanneer een webshop een keurmerk heeft betekent dit dat deze webshop betrouwbaar is, goede diensten levert of transacties veilig gedaan kunnen worden. Uit onderzoek blijkt dat ruim 90% van de consumenten waarde hecht aan een keurmerk van een webshop. Echter zijn er zoveel verschillende keurmerken dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien.


webshop starten

Webshop keurmrken

Momenteel zijn er maar liefst 7 keurmerken die webshops kunnen hebben: Qshops, Thuiswinkel Waarborg, mkbOK, Webshop Keurmerk. DigiKeur, MKB Keurmerk en Thuiswinkel Keurmerk. Na beoordeling van algemene voorwaarden en het uittreksel van de Kamer van Koophandel bleek dat het ‘Webshop Keurmerk’ en ‘Thuiswinkel Waarborg’ het meest betrouwbaar zijn. Hierbij werd aangemerkt dat het ‘Webshop Keurmerk’ eruit springt omdat het gaat om een stichting. De nieuwste keurmerken DigiKeur, MKB Keurmerk en Thuiswinkel Keurmerk zijn nieuw sinds dit jaar en zullen zich nog moeten bewijzen.

Overweegt u om een webshop op te zetten? Met een betrouwbare lay-out en goede software maakt u een goede indruk op consumenten. Kijk voor meer informatie op www.shopman.nl voor webshop software.

 

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555