Indexering van uw website

Een zoekmachine ziet niet altijd alle pagina’s van uw website. Dit is echter wel belangrijk als u hoog in de zoekmachine resultaten terecht wil komen! Controleer nu zelf of al uw pagina’s gevonden worden door de zoekmachines!

Indexering in de zoekmachines

Vooral de navigatiestructuur van een website is belangrijk voor de indexering van een site in de zoekmachine. Heeft uw website bijvoorbeeld een sitemap? En weet u of al uw pagina’s worden gevonden door de zoekmachine? Als u antwoord wil op deze vragen, of andere vragen omtrent de vindbaarheid van uw website in de zoekmachine kunt u altijd contact opnemen met ons.

Controleer de indexering van uw website!

U kunt de vindbaarheid ook gedeeltelijk zelf testen. Op welke zoekwoorden wilt u graag gevonden worden in de zoekresultaten? Voer deze zelf in bij een zoekmachine. Op welke positie staat uw pagina?

Ook kunt u kijken hoeveel pagina’s van uw website door zoekmachines geïndexeerd zijn op www.uwdomein.nl. U kunt het als volgt zien. Als uw website 110 pagina’s heeft en er zijn slechts 60 geïndexeerd, dat is het net of u een voetbalwedstrijd speelt met slechts 6 spelers in plaats van 11!

Wanneer de zoekmachine niet alle pagina’s van uw website ziet doet u er verstandig aan om te zorgen dat dit wel gebeurt. Forresult kan er voor zorgen dat al uw pagina’s worden gevonden door de zoekmachines. Tevens zorgt Forresult er voor dat u op bepaalde zoekwoorden goed gevonden gaat worden in de zoekmachine.

Informatie over zoekmachine optimalisatie

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555