ForResult – online marketing partner

Indexering van uw website

Een zoekmachine ziet niet altijd alle pagina’s van uw website. Dit is echter wel belangrijk als u hoog in de zoekmachine resultaten terecht wil komen! Controleer nu zelf of al uw pagina’s gevonden worden door de zoekmachines!

Indexering in de zoekmachines

Vooral de navigatiestructuur van een website is belangrijk voor de indexering van een site in de zoekmachine. Heeft uw website bijvoorbeeld een sitemap? En weet u of al uw pagina’s worden gevonden door de zoekmachine? Als u antwoord wil op deze vragen, of andere vragen omtrent de vindbaarheid van uw website in de zoekmachine kunt u altijd contact opnemen met ons.

Controleer de indexering van uw website!

U kunt de vindbaarheid ook gedeeltelijk zelf testen. Op welke zoekwoorden wilt u graag gevonden worden in de zoekresultaten? Voer deze zelf in bij een zoekmachine. Op welke positie staat uw pagina?

Ook kunt u kijken hoeveel pagina’s van uw website door zoekmachines geïndexeerd zijn op www.uwdomein.nl. U kunt het als volgt zien. Als uw website 110 pagina’s heeft en er zijn slechts 60 geïndexeerd, dat is het net of u een voetbalwedstrijd speelt met slechts 6 spelers in plaats van 11!

Wanneer de zoekmachine niet alle pagina’s van uw website ziet doet u er verstandig aan om te zorgen dat dit wel gebeurt. Forresult kan er voor zorgen dat al uw pagina’s worden gevonden door de zoekmachines. Tevens zorgt Forresult er voor dat u op bepaalde zoekwoorden goed gevonden gaat worden in de zoekmachine.

Informatie over zoekmachine optimalisatie

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op