ForResult – online marketing partner

Nederlanders blij met webshop

Nederland behoort tot de top van Europa als het gaat om online winkelen. Vorig jaar winkelden ruim 7,5 miljoen Nederlanders regelmatig op internet. De leeftijden van deze shoppers liepen uiteen tussen de 16 en 74 jaar. Het totaal aantal Nederlanders wat producten koopt in een webshop is de afgelopen 5 jaar toegenomen van 36 naar 56 procent, blijkt uit gegevens van het CBS.

Producten die online goed worden gekocht zijn vakanties, kleding, literatuur en kaartjes voor evenementen. Het koopgedrag van mannen en vrouwen verschilt niet veel. Mannen kopen wel vaker elektronica en software dan vrouwen. Vrouwen kopen daarentegen vaker kleding en sportartikelen in een webshop.

Wilt u een webshop starten?

Forresult biedt webwinkel software Shopman aan. Met deze webwinkel software kunt u eenvoudig een webshop starten en onderhouden. Ook zijn er veel geavanceerde functionaliteiten, zoals het orderbeheer, productbeheer en klantbeheer. Lees meer over Shopman webwinkel software op de website.

Webwinkel

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForShops

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op