Nederlanders blij met webshop

Nederland behoort tot de top van Europa als het gaat om online winkelen. Vorig jaar winkelden ruim 7,5 miljoen Nederlanders regelmatig op internet. De leeftijden van deze shoppers liepen uiteen tussen de 16 en 74 jaar. Het totaal aantal Nederlanders wat producten koopt in een webshop is de afgelopen 5 jaar toegenomen van 36 naar 56 procent, blijkt uit gegevens van het CBS.

Producten die online goed worden gekocht zijn vakanties, kleding, literatuur en kaartjes voor evenementen. Het koopgedrag van mannen en vrouwen verschilt niet veel. Mannen kopen wel vaker elektronica en software dan vrouwen. Vrouwen kopen daarentegen vaker kleding en sportartikelen in een webshop.

Wilt u een webshop starten?

Forresult biedt webwinkel software Shopman aan. Met deze webwinkel software kunt u eenvoudig een webshop starten en onderhouden. Ook zijn er veel geavanceerde functionaliteiten, zoals het orderbeheer, productbeheer en klantbeheer. Lees meer over Shopman webwinkel software op de website.

Webwinkel

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555