ForResult – online marketing partner

E-commerce SEA

Wil je snel meer bezoekers naar je website of webshop leiden door middel van SEA (search engine advertising)? Maar vind je het lastig te bepalen hoe je met Google Ads het meeste rendement kunt behalen? ForResult helpt je verder om met jouw SEA-campagne meer succes te hebben.

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Search engine Advertising

Met SEA kun je op zelf gekozen zoektermen sneller gevonden worden. Hierbij betaal je per klik een bedrag aan Google. Hiervoor wordt er een biedstrategie gehanteerd.

Omdat je aan SEA veel kosten kwijt kan zijn is het van belang zo veel mogelijk uit je advertentiebudget te halen. Omdat de specialisten bij ForResult veel ervaring hebben met Google Ads weten zij hoe je de kosten zo laag mogelijk houdt en een zo hoog mogelijke opbrengst behaalt.

E-commerce SEA

SEA specialist ForResult

Bij ForResult is jouw SEA-campagne in goede handen. Wij weten waar de kansen liggen en helpen je het meeste rendement te behalen met Google Ads.

Ook meer rendement behalen met je SEA-campagne?

Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat we voor jou kunnen betekenen?

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact

  Veel gestelde vragen:
  Google Ads

  Iedere keer dat er op jouw advertentie wordt geklikt betaal je aan Google. Je bepaalt zelf hoeveel je hiervoor wilt betalen. Het bedrijf dat het hoogste bedrag per klik betaalt komt bovenaan in Google. Je kiest zelf hoeveel je per dag wilt besteden. De kosten voor Google Ads betaal je rechtstreeks aan Google.

  Weten hoe dit precies werkt? » Lees verder over Google Ads kosten

  De belangrijkste bron van inkomsten van Google zijn de advertenties (rond de 30% in 2018). Het is Google er dan ook alles aan gelegen om te zorgen dat jij als adverteerder zo veel mogelijk uit geeft. Je wordt hierdoor gevonden door heel veel mensen, waar veel bezoekers uit voort komen. Maar hoeveel van deze bezoekers is ook daadwerkelijk klant geworden?

  Dat is waar wij bij kunnen helpen! Met onze aanpak bereik je niet zo veel mogelijk mensen, maar zo veel mogelijk potentiële klanten. Dit zorgt voor een besparing in de kosten en een verhoging van je omzet.

  » Lees meer over waarom een Google Ads partner voordeliger is

  Je hebt net een nieuwe website of te maken met veel online concurrentie, dan is Google Ads de manier om ze snel te kunnen verslaan en boven aan te staan in Google. Je moet veel instellen en het kan veel geld kosten, maar hoe start je het voordeligst?

  De kans is groot dat je al vaak aanbiedingen en kortingen van Google hebt gekregen. Maar let op! Start nooit via Google zelf, deze campagnes zijn ingesteld op het bereiken van veel mensen en niet op potentiële klanten. Dit zal onderaan de streep veel geld kosten en weinig opleveren.

  » Lees ook ons stappenplan hoe te starten met Google Ads

  Google Ads is een makkelijk middel om klanten naar je website te trekken. Toch is deze manier van adverteren voor veel websites steeds minder winstgevend. Dat wordt veroorzaakt door alsmaar stijgende kosten per klik. Door hier op te besparen dalen je kosten en stijgen je opbrengsten.

  » Lees in dit artikel 4 manieren om te besparen op Google Ads

  Je staat bovenaan in de zoekresultaten als je met Google Ads adverteert op de zoekterm waar je potentiële klant op zoekt. Echter kan de klant ook op zoek zijn naar een specifiek product. Op dat moment moet je zichtbaar zijn in de resultaten van Google Shopping.

  Voor jou als webshop eigenaar kan zowel Google Ads als Google Shopping zorgen voor meer potentiële klanten op je webshop. Vrijblijvend advies ontvangen om zo veel mogelijk uit je advertentiebudget te halen? Neem dan contact met ons op.

  » Ontdek adverteren voor webshops met Google Shopping