Beoordeling: 9.4/10

E-commerce online marketing

Als ondernemer alleen is het lastig om een succesvolle online marketing campagne op te zetten en uit te voeren. Online marketing omvat namelijk velen facetten. Denk aan zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversieoptimalisatie en noem maar op. Om de online concurrentie aan te gaan zul je kennis moeten hebben van al deze marketing middelen om de volle potentie van de onderneming te benutten. 

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

E-commerce onderneming laten groeien

De online marketing specialisten bij ForResult hebben de kennis in huis om jouw E-commerce onderneming te laten groeien zodat je meer rendement haalt uit je webshop. Dit doen wij door strategisch plan op te zetten en werkzaamheden uit te voeren die leiden tot duurzaam resultaat.

Ecommerce online marketing

Online marketing specialist ForResult

Wat jouw onderneming nodig heeft zijn specialisten met kennis van zaken die weten hoe je online meer succes kunt behalen met je webshop. Neem daarom contact op met ons!

Onze bewezen ForResult aanpak:

1. Analyse

We beginnen met een uitgebreide analyse van je webshop. Hierbij kijken we onder anderen naar de technische aspecten en de opbouw van de site.

2. Focus bepalen

Met de resultaten van de analyse kunnen we de focus bepalen en brengen we kansen in kaart.

3. Strategie bepalen

Als laatst maken we een plan voor de korte en lange termijn zodat we snel maar ook duurzaam resultaat kunnen behalen.

Ecommerce online marketing

Groei voor GiftsDirect

Giftsdirect startte in 2015 een E-commerce webshop in promotieartikelen; een markt met veel concurrentie. Door de samenwerking met ForResult heeft het bedrijf toch mooie resultaten weten te behalen. Zo vindt je GiftsDirect terug op verschillende #1 posities in de Googlezoekresultaten. Niet alleen kreeg het bedrijf meer bezoekers, ook steeg het aantal conversies significant!.

 

Ook online groeien? Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Benieuwd wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op en we geven je alvast wat waardevolle tips cadeau!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact