ForResult – online marketing partner

Webwinkel promoten

Wanneer je een eigen webwinkel hebt wil je natuurlijk dat er veel bezoekers naar toe komen. Hiervoor moet je de webwinkel promoten en zorgen dat de shop goed vindbaar is voor de potentiële doelgroep. Dat begint bij het optimaliseren van je webwinkel voor zoekmachines.

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Webwinkel promotie

Zoekmachine optimalisatie is een vak appart. Ondernemers hebben daarom vaak moeite me het inzetten van online middelen om zo meer resultaat te behalen. Hiervoor is een specialist nodig die weet hoe je een succesvolle strategie opstelt en zo de webwinkel weet te promoten.

Webwinkel promoten

Online marketing specialist ForResult

ForResult is de specialist in het toepassen van SEO en SEA en weet precies hoe je meer succes kunt behalen met je webwinkel. Hoe wij te werk gaan leer je hieronder. ↓

Onze bewezen ForResult aanpak:

1. Webshop analyse

Allereest kijken we naar de “fundering” van je webshop. Het is belangrijk dat dit goed staat. We analyseren of de basis goed is of er nog optimalisatie mogelijkheden zijn.

2. Kansen analyseren

Daarna gaan wij kijken waar de kansen liggen voor jouw webwinkel. We kijken bijvoorbeeld waar we snel resultaat mee kunnen behalen en met welke doelstelling op de langetermijn resultaat kunnen behalen.

3. Strategie bepalen

Als laatst bepalen we de strategie op basis van de analyse. Om op kortetermijn meer bezoekers te krijgen zetten we in op SEA. Om op de lange termijn duurzame resultaten te behalen passen we SEO toe.

Webwinkel promoten

Nummer 1 posities voor Eigenwijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al jaren klant bij SEO bureau ForResult. Door samen te gaan bouwen aan de vindbaarheid van de webshop heeft het bedrijf mooie resultaten behaald. Niet alleen kwamen er meer bezoekers binnen op hun website, ook kregen zij meer boekingen binnen.

Door zoekmachine optimalisatie staat Eigen-Wijze Reizen in de zoekresultaten boven grote concurrenten als TUI en SNP (ANWB).

Ook online groeien?

Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Laat je webwinkel groeien!

Klaar om meer resultaat te behalen met je webwinkel? Kies voor ForResult als uw online marketing partner. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen beteken.

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op!

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact