ForResult – online marketing partner

Als eigenaar van een webshop heb je natuurlijk de ambitie om door te groeien. Maar hoe kun je dit realiseren? Om je webshop te laten groeien zul je in staat moeten zijn goede strategie te bepalen en succesvol marketing in kunnen zetten om de groei te behalen.

Online groei

Online is er veel concurrentie aanwezig. Je zult slim moeten handelen om met je kop boven het maaiveld uit te steken en online de strijd aan te gaan met deze concurrenten. Hiervoor is de hulp van een specialist vereist om in te kunnen schatten waar kansen liggen om door te groeien.

 

E-commerce groei

E-commerce marketing partner ForResult

De specialisten bij ForResult kunnen jou help om met je e-commerce onderneming betere resultaten te behalen. Dit doen wij door intensief samen te werken aan de groei van je webshop!

De ForResult aanpak:

Website analyse

We beginnen met een uitgebreide analyse van de webshop en brengen in kaart wat de sterke kanten zijn van je webshop en waar we kansen zien de webshop te verbeteren.

Kansen in kaart brengen

Na de analyse brengen we inzicht waar kansen liggen om door te groeien. Hierin zijn we eerlijk en transparant.

 

Strategie bepalen

Als laatst maken we een planning voor de werkzaamheden. We richten ons zowel op de korte als de lange termijn.

E-commerce groei

Groei voor GiftsDirect

GiftsDirect startte in 2015 een nieuwe webshop in relatiegeschenken; een concurrerende markt. Inmiddels heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Zo is de webshop beter vindbaar en is het aantal bezoekers en conversies flink gestegen.

Ook online groeien? Neem contact op!

Neem contact op

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact

  Veel gestelde vragen:
  Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

  Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

  Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

  Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

  Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!