ForResult – online marketing partner

Je bent trotse eigenaar van een webshop maar ziet dat de groei van de onderneming stagneert of voelt dat er kansen liggen een groter publiek aan te spreken. Misschien ben je al begonnen met het bepalen van een nieuwe strategie of met het uitvoeren van marketing en e-commerce gerelateerde werkzaamheden maar heeft dit nog niet het gewenste effect gehad.

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Online concurrentie

Door de komst van het internet is de concurrentie enorm geworden. Het is belangrijk je eigen online-concurrenten in de gaten te houden en te bepalen hoe je succesvol marketing middelen in kan zetten om de online strijd aan te gaan. Helaas heeft niet iedereen de kennis en kunde in huis om dit te kunnen uitvoeren. Dit zorgt voor daling in verkoopcijfers en stagnatie in de groei van de webshop. Dit is jammer omdat de potentie er wellicht wel is.

E-commerce marketing

ForResult gaat je helpen!

ForResult kan jou helpen om het optimale resultaat te behalen met jouw webshop. Wij hebben de kennis in huis om e-commerce marketing middelen succesvol in te zetten en je webshop te laten groeien. Wij gaan als volgt te werk:

Onze bewezen ForResult aanpak:

1. Analyse webshop

Allereerst doen we een grondige analyse van de webshop. Hierbij kijken we naar technische aspecten, de linkstructuur en analyseren we de huidige pagina’s.

2. Kansen in kaart brengen

Daarna bepalen we de focus. Hierbij verdelen we de aandacht op makkelijk haalbare doelen waar we snel resultaat behalen en bouwen we langzaam toe naar ambitieuzere doelen.

3. Strategie bepalen

Als laatst bepalen wij de korte- en langetermijnstrategie. Om op de kortetermijn resultaat te behalen passen we SEA toe. Hiermee verbeteren we snel de vindbaarheid van je webshop online. Om duurzame resultaten te behalen passen we SEO-technieken toe. 

E-commerce marketing

Top posities in Google resultaten

Voor veel klanten mogen wij al jarenlang aan het werk om hun e-commerce strategie te verbeteren. Zo ook voor Eigen-wijze Reizen.

Door samen te werken aan de campagne heeft het bedrijf mooie resultaten weten te behalen. Zo vind je Eigenwijze reizen diverse keren terug in top 3 posities in Googleresultaten van wandelvakanties en fietsvakanties. Dit heeft geleid tot een forse stijging in het aantal boekingen en een verhoging van de omzet.

Ook online groeien? Neem contact op!

Ga voor Resultaat! →

Ben jij er klaar voor om mooie resultaten te behalen met je webshop? Dan gaan wij je helpen! ForResult is de specialist in E-commerce marketing die uw webshop naar een hoger niveau kan tillen! Neem contact met ons op en wij geven jou alvast wat waardevolle tips om je webshop te verbeteren!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op voor een Gratis Websitescan

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact

  Veel gestelde vragen:
  Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

  Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

  Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

  Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

  Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!