ForResult – online marketing partner

SEO E-commerce

Wanneer je een webshop hebt wil je natuurlijk graag dat er veel bezoekers binnenkomen. Dit is de eerste stap om succes te behalen. Echter is dit niet zo simpel. Om succesvol resultaat te behalen en de webshop vindbaar te maken online is het van belang E-commerce marketing middelen op de juiste manier in te zetten. Het kan heel goed zijn dat je al geprobeert heb om een campagne op te zetten maar gemerkt hebt dat dit toch lastig is. Daarvoor heb je wellicht de hulp nodig van een specialist. 

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Online vindbaarheid

Online is er veel concurrentie. Het is belangrijk te zorgen dat jouw webshop vindbaar wordt. Met SEA kun je snel resultaat behalen en snel vindbaar worden. Echter zijn dit geen houdbare resultaten. Om voor een langere tijd vindbaar te zijn en bovenaan te eindigen in zoekresultaten is het van belang om zoekmachine optimalisatie technieken toe te passen.

SEO E-commerce

ForResult helpt u verder!

Met onze zoekmachine optimalisatie aanpak kunnen wij jouw webshop uit laten groeien tot een succes! Lees hieronder hoe wij te werk gaan!

Onze bewezen aanpak:

1. Analyse van de webshop

We starten met een uitgebreide analyse van de webshop. Hierbij kijken we onderanderen naar technische aspecten, verbetermogelijkheden op pagina’s en de linkstructuur. 

2. Kansen analyseren

Na het analyseren van de webshop gaan we uitzoeken waar de kansen liggen. Hierbij zullen we ons zowel richten op makkelijk haalbare kleine doelen als grotere doelen die het meeste rendement opleveren voor de webshop.

3. Strategie bepalen

Op het moment dat we de kansen in kaart hebben gebracht wordt de strategie bepaald. Hierbij kijken we zowel naar de lange als kotertermijn. Hierbij passen wij SEA toe om snel resultaat te behalen en SEO om houdbare resultaten te behalen.

SEO E-commerce

Casus:
Talloze nummer 1 posities voor Eigen-wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen uit Enschede is al jarenlang klant bij ForResult Dit heeft ze mooie resultaten opgeleverd:

  • Topposities op zoektermen als “Fietsvakanties” en “wandelvakanties”
  • Meer bezoekers en boekingen
  • Eindigen boven concurrenten als TUI en SNP (ANWB)

Ook online groeien? Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ga voor resultaat!

Ga jij voor resultaat? Dan is ForResult de partij die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van SEO en kunnen jouw webshop naar een hoger niveau tillen.

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op!

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact