ForResult – online marketing partner

Laat zien hoe succesvol u bent! Tips voor een doeltreffende aanpak

Wij Nederlanders doen het niet graag: opscheppen. Maar als u groot wilt worden in uw branche, kunt u er niet omheen om uw succes te tonen. Als niemand weet hoe goed u bent, dan krijgt u ook niet de opdrachten die u verdient. De krenten uit de pap gaan dan naar een bedrijf met een grote mond, maar met veel minder kunde. Om dit te voorkomen geven we u tips om op een bescheiden maar doeltreffende manier de wereld te laten weten hoe goed u bent.

Effectieve manieren om uw succes te tonen op uw site

Er zijn talrijke manieren waarop u kunt aantonen dat u ervaring hebt en talrijke successen op uw naam heeft staan. Hieronder vindt u enkele van deze mogelijkheden:

 1. spreekballonPlaats referenties op uw site

  Vraag na afronding van een project om een referentie. Laat een opdrachtgever in zijn eigen woorden vertellen wat hij vond van de samenwerking en de behaalde resultaten. Heeft u een webshop? Laat klanten dan hun ervaring delen over uw producten. Een negatieve opmerking in een referentie hoeft u niet te vrezen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat dit juist bijdraagt aan uw betrouwbaarheid.

  » Lees ook: De positieve kracht van negatieve referenties

 2. Beschrijf klantcases op uw site

  Maak voor speciale of grote projecten een casebeschrijving. Hiermee laat u uw potentiële opdrachtgevers zien hoe u het project heeft aangepakt en welke resultaten u heeft behaald. Het toevoegen van cases heeft twee grote voordelen. Ten eerste laat u zien welke ervaring u heeft en ten tweede kan het soortgelijke nieuwe klanten aantrekken. Voor hen is het fijn om te weten dat u al eerder succesvol was in een vergelijkbaar project.

 3. Voeg een portfolio toe aan uw site

  portfolio forresultVoeg een pagina aan uw website toe waar u laat zien voor wie u heeft gewerkt. Dit biedt u de mogelijkheid om ook de bedrijven te tonen waarvoor u (nog) geen referentie heeft. Dit kan door de logo’s van deze bedrijven te tonen, maar ook door foto’s van klanten of (afgeronde) projecten te laten zien.

Wilt u groeien met uw bedrijf? Laat dan zien hoe succesvol u bent. Door referenties, klantencases en een portfolio op uw site te plaatsen laat u zien wat u kunt. Succes trekt nieuw succes aan, dus een beetje opscheppen mag best!

Over de auteur

Jorik Heins, CEO Forresult

Online business optimizer met meer dan 10 jaar ervaring. Directeur van Forresult (voormalig Marketingman BV).Heeft veel kennis van persuasion design, conversie-optimalisatie en webpsychologie. Jorik kan jouw online business een succes maken!

Geplaatst in:

 

Wil jij meer leads via je site?

Wacht niet langer met het verbeteren van de conversie van je website, omdat je nu elke dag omzet misloopt.
Conversie optimalisatie is dé oplossing! Het is aan jou …

Ontvang het conversie informatiepakket