Wat vinden opdrachtgevers van online marketing bureau ForResult?

Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe effectief onze online marketing strategie is. Onze klanten kunnen veel beter vertellen wat wij voor hen hebben betekend. Hieronder lees je ervaringen van klanten met onze SEO- & webdesign-diensten.


Arjan van der Laan
www.eigenwijzereizen.nl

Sinds 2010 verzorgt ForResult de AdWords en SEO voor ons. Daarbij liep ForResult tegen moeilijkheden aan, omdat de site door een andere partij niet goed was opgebouwd. Daarom hebben we ForResult een compleet nieuwe website laten bouwen. Dat is een goede keuze geweest! Ons bestelproces is daardoor veel duidelijker geworden.

Jorik’s visie van ons bedrijf staat ons heel erg aan. Hij heeft namelijk een brede kijk op marketing. Hij biedt een uitstekende combinatie tussen een technisch en marketing-psychologisch advies. 

Ik ben tevreden over de samenwerking tussen ForResult en Eigen-Wijze Reizen.”


"Bij het uitzoeken van een webshop die onze wensen voldeed, kwam veel kijken. Totdat wij in contact kwamen met ForResult. Ze konden aan al onze eisen voldoen en op het moment dat wij in zee gingen met ForResult verliep alles op rolletjes. Van de lay-out tot de aanpassingen in onze webshop is alles zoals wij dit wilden zien. Inmiddels draait Slaapkamerweb.nl al sinds 2007 en zien we ook duidelijk dat onze keuze de juiste is geweest. We zijn als bedrijf dankzij onze samenwerking met ForResult meer gegroeid dan we ons hadden kunnen voorstellen!

Omdat Google AdWords en vergelijkbare systemen erg duur en tijdelijk zijn, ben ik gestart met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is veel goedkoper en werkt ook op de lange termijn. Ik merkte al snel resultaat. Binnen enkele maanden schoten mijn zoekmachine resultaten omhoog. Wel denk ik dat je er in moet blijven investeren, want veel mensen gebruiken natuurlijk dezelfde tactiek."

Wat ik goed vind aan ForResult is dat ze zich onderscheiden van andere zoekmachine optimalisatie bureaus door ook te investeren in sub-woorden waarmee een hogere conversie te behalen is. ForResult is hier erg goed in. Ze denken en werken echt met ons mee. Ik vertel ook veelal tegen collega ondernemers dat ik ons succes mede aan ForResult te danken heb. Ik verwacht nog een jarenlange goede samenwerking met ForResult."


Niek Demmers
Slaapkamerweb

Wilhelm Palthe
VWP Shortlease

Wilhelm Palthe is directeur van VWP Shortlease in Enter en is al sinds 2006 klant bij ForResult. Naast de ontwikkeling van de website heeft hij ons meerdere webapplicaties laten bouwen. Ook voeren we zoekmachine- en conversie optimalisatie uit en schrijven we geregeld een mailing met de nieuwste shortlease acties.

“Ik ben bij ForResult terecht gekomen omdat Jan-Willem Tusveld van vinden.nl me jullie aanbeval. ForResult heeft onze complete website ontwikkeld en ik ben er erg tevreden over. Wat me zo aanspreekt, is dat Jorik heel goed onze wensen kan vertalen. Wij hebben bijvoorbeeld een idee en hij verwerkt dat idee altijd tot goed eindresultaat.

De samenwerking is heel goed, het is prettig dat je persoonlijk contact hebt met één persoon. Dat praat altijd erg gemakkelijk vind ik. Toch zou ik ForResult niet aanraden bij anderen. En dat bedoel ik juist positief. Ik wil de aandacht van ForResult liever niet delen!”, lacht Wilhelm.Olof Geurts
Scootmobiel Comfortabel

“Sinds de samenwerking met ForResult is er voor ons veel veranderd. We beschikken niet alleen over een professionele en fraai vormgegeven website, waarop we veel positieve reacties krijgen van onze klanten. We hebben er óók een hecht team van specialisten bij gekregen die serieus werk maken van ons online succes. En dat merken we in de resultaten! ForResult denkt actief met je mee en is van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een club die van aanpakken weet en alles in huis heeft? Ik beveel ForResult.nl van harte aan!”Hans Coesel
Tot Ziens Promotions

"Door goede ervaringen bij mijn vorige werkgever ben ik bij ForResult terecht gekomen voor de bouw van mijn webshop met relatiegeschenken en textiel. De samenwerking met ForResult loopt prima. Alles wordt snel opgepakt en de site is op zeer korte termijn opgeleverd. Daarnaast voeren ze zoekmachine optimalisatie uit. Dit heeft zijn vruchten voor mij duidelijk afgeworpen. Ik merk dat producten snel door Google worden opgenomen in de zoekresultaten. Soms al binnen een dag. Ik beveel ForResult zeker aan bij anderen."Edwin Mellink
Battery Benelux

"Ik heb zelf via Google naar een zoekmachine optimalisatie bedrijf gezocht. ForResult stond bovenaan. Als het zoekmachine optimalisatie bedrijf zelf bovenaan staat, dan moeten ze wel goed werk verrichten!

Onze website was ‘dood' voordat we begonnen met de zoekmachine optimalisatie van ForResult. Na twee of drie weken was er al resultaat van de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. We werden heel snel vindbaar in Google en ik merkte ook dat er veel nieuwe klanten en aanvragen binnenkwamen. Een teken dat de zoekmachine optimalisatie werkt. Ik ben zeer tevreden over de zoekmachine optimalisatie en heb deze dienst van ForResult al aanbevolen binnen mijn netwerk."