ForResult – online marketing partner

Wat vinden opdrachtgevers van online marketing bureau ForResult?

Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe effectief onze online marketing strategie is. Onze klanten kunnen veel beter vertellen wat wij voor hen hebben betekend. Hieronder lees je ervaringen van klanten met onze SEO- & webdesign-diensten.

Sinds 2010 verzorgt ForResult de AdWords en SEO voor ons. Daarbij liep ForResult tegen moeilijkheden aan, omdat de site door een andere partij niet goed was opgebouwd. Daarom hebben we ForResult een compleet nieuwe website laten bouwen. Dat is een goede keuze geweest! Ons bestelproces is daardoor veel duidelijker geworden. Jorik’s visie van ons bedrijf staat ons heel erg aan. Hij heeft namelijk een brede kijk op marketing. Hij biedt een uitstekende combinatie tussen een technisch en marketing-psychologisch advies. Ik ben tevreden over de samenwerking tussen ForResult en Eigen-Wijze Reizen.”

Arjan van der Laan
Eigen-Wijze Reizen

“Bij het uitzoeken van een webshop die onze wensen voldeed, kwam veel kijken. Totdat wij in contact kwamen met ForResult. Ze konden aan al onze eisen voldoen en op het moment dat wij in zee gingen met ForResult verliep alles op rolletjes. Van de lay-out tot de aanpassingen in onze webshop is alles zoals wij dit wilden zien. Inmiddels draait Slaapkamerweb.nl al sinds 2007 en zien we ook duidelijk dat onze keuze de juiste is geweest. We zijn als bedrijf dankzij onze samenwerking met ForResult meer gegroeid dan we ons hadden kunnen voorstellen! Omdat Google AdWords en vergelijkbare systemen erg duur en tijdelijk zijn, ben ik gestart met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is veel goedkoper en werkt ook op de lange termijn. Ik merkte al snel resultaat. Binnen enkele maanden schoten mijn zoekmachine resultaten omhoog. Wel denk ik dat je er in moet blijven investeren, want veel mensen gebruiken natuurlijk dezelfde tactiek.” Wat ik goed vind aan ForResult is dat ze zich onderscheiden van andere zoekmachine optimalisatie bureaus door ook te investeren in sub-woorden waarmee een hogere conversie te behalen is. ForResult is hier erg goed in. Ze denken en werken echt met ons mee. Ik vertel ook veelal tegen collega ondernemers dat ik ons succes mede aan ForResult te danken heb. Ik verwacht nog een jarenlange goede samenwerking met ForResult.”

Niek Demmers
Slaapkamerweb

Klanten over Forresult

“Door goede ervaringen bij mijn vorige werkgever ben ik bij ForResult terecht gekomen voor de bouw van mijn webshop met relatiegeschenken en textiel. De samenwerking met ForResult loopt prima. Alles wordt snel opgepakt en de site is op zeer korte termijn opgeleverd. Daarnaast voeren ze zoekmachine optimalisatie uit. Dit heeft zijn vruchten voor mij duidelijk afgeworpen. Ik merk dat producten snel door Google worden opgenomen in de zoekresultaten. Soms al binnen een dag. Ik beveel ForResult zeker aan bij anderen.”

Hans Coesel
TotZiens Promotions