Waarom je email marketing nodig hebt

Voor een goede klantrelatie zijn regelmatige contactmomenten essentieel. Elke keer dat je (potentiële) klant een positief contact met je heeft, vergroot het vertrouwen in jouw bedrijf en daarmee ook de bereidbaarheid om over te gaan tot een aankoop.

Een email nieuwsbrief is zo'n contactmoment. Je kunt veel bereiken door klanten goed te informeren over je productaanbod en door speciale acties te bieden voor vaste klanten. Met email marketing houd je je bedrijf in-the-picture en onderhoud je zeer eenvoudig op een persoonlijke manier het contact. 

Een email nieuwsbrief maken is niet moeilijk. Met onze email marketing software zet je in een handomdraai een professionele mailing in elkaar. Makkelijk en in je eigen huisstijl.

Zonder moeite een email nieuwsbrief maken en direct het effect meten!

email marketing


 

Nieuwsbrief met Formails

Je denkt misschien dat het opzetten van een nieuwsbrief veel werk is. Niet met Formails, de nieuwsbrief-software van Forresult. Met Formails kun je eenvoudig en snel een professionele nieuwsbrief maken. Je voert enkel teksten en afbeeldingen in en je mailing is klaar. Omdat Forresult de lay-out speciaal voor je ontwikkelt, hoef je je daarover niet druk te maken. Jouw e-mail nieuwsbrief wordt automatisch opgemaakt binnen de huisstijl van jouw bedrijf. Breng je klanten dus snel en efficiënt op de hoogte van producten, diensten, aanbiedingen en bedrijfsnieuws met professionele e-mail marketing! 


 


Haal méér uit je nieuwsbrief

Wanneer je een nieuwsbrief verstuurt, wil je natuurlijk weten of deze wordt gelezen. Formails beschikt over software die exact bijhoudt welke delen van je nieuwsbrief gelezen worden. Daarnaast biedt Formails nog veel meer statistieken voor het analyseren van uw e-mail nieuwsbrieven. Op basis van deze statistieken kun je de nieuwsbrief nóg effectiever maken.

 

p.s. Je lezers extra overtuigen?

Wil je extra veel bereiken met jouw e-mail nieuwsbrief? Indien gewenst kunnen wij ook de inhoud van je nieuwsbrief verzorgen. Onze copywriter is gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor internet. Onze kennis van marketing- en verkooppsychologie maakt jouw mailing bovendien onweerstaanbaar!

» Lees meer over online copywriting

vc

Goedkoop en makkelijk

Ons pakket Formails werkt heel voordelig en gemakkelijk. Het pakket zelf is namelijk gratis. Je betaalt enkel €10,- per mailing, en 2 cent per ontvanger. Je zit niet vast aan een abonnement of vaste kosten.

Probeer vandaag nog Formails met een gratis account!

Ik wil een Formails account
 

© 2005-2017 Forresult b.v Enschede | Algemene voorwaardenVacatures