ForResult – online marketing partner

Internet marketing zeer geschikt voor kleine ondernemer

Steeds meer mensen zien de waarde van internet marketing. Het is de marketing van producten of diensten via internet. Er is één uniek voordeel ten opzichte van andere marketing strategieën: de lage kosten. Internet marketing is hierdoor heel geschikt voor de kleine ondernemers.

Website biedt kansen voor ZZP’ers

Een voorbeeld van internet marketing is een website. Een eigen website is ideaal voor zowel grote als kleine bedrijven. Waarom? Op internet heeft ieder bedrijf gelijke kansen. De website van een groot bedrijf trekt niet per se meer website bezoekers dan een klein bedrijf. Daarom is internet marketing ook ideaal voor de kleine (startende) ondernemers. Om extra bezoekers naar een website te trekken kan zoekmachine optimalisatie worden ingezet.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie valt ook onder internet marketing. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekmachines staat, op de voor u meest relevante zoekwoorden. Zo wil bijvoorbeeld een internet marketing bureau graag gevonden op internet marketing. Dit kan worden bereikt met zoekmachine optimalisatie. Er zijn 3 belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie:

Onderdelen van zoekmachine optimalisatie
1. Website techniek

De techniek van de website moet “zoekmachine vriendelijk” zijn. Wanneer dit niet het geval is wordt de website niet goed geïndexeerd. Dit houdt in dat de website nooit hoog in de zoekmachine resultaten kan komen. Door de techniek van de website zoekmachine vriendelijk te maken komt de site hoger in de zoekmachine.

2. Website teksten
Het is cruciaal dat belangrijke zoekwoorden in de teksten van de website verwerkt zijn. Het internet marketing bureau kan niet gevonden worden op het zoekwoord ‘internet marketing’ wanneer dit woord nooit in de website staat. Daarom is het vaak noodzakelijk om teksten van de site te herschrijven zodat relevante zoekwoorden er vaker in voorkomen. Een goed internet marketing bureau heeft daarom ook altijd één of meerdere tekstschrijvers in dienst.

3. Linkbuilding
Bij zoekmachine optimalisatie wordt gezorgd voor veel “kwalitatieve links” naar uw website. Deze links worden door de zoekmachines goed gewaardeerd, en dit zorgt ervoor dat uw website hoger in de zoekmachines komt te staan. Het is verstandig om linkbuilding uit te laten voeren door een ons ervaren linkbuilding bureau!

Hoog in Google

Internet marketing bij Forresult

Voor internet marketing kunt u terecht bij Forresult. Voor website ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en complete internet marketing campagnes staan de medewerkers van ForResult tot uw dienst. Kijk voor meer informatie op de website of bel 053 43 44 555.

>>Forresult internet marketing

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForResult!

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op