Alle artikelen in: Forresult

Forresult realiseert al sinds 2005 websites die bijdragen aan het online succes van onze opdrachtgevers. In 2014 verruilden wij onze oude naam Marketingman voor Forresult, een naam die precies uitstraalt waar wij voor staan. Vanuit een strategische basis werken wij aan websites en internetmarketing die afgestemd zijn op de strategie en doelstellingen van de klant. Op ons blog lees je meer over ons bedrijf en onze professionals.

Koningin Maxima lanceert door ForResult gebouwde website

In Forresult | door

Op Dinsdag 23 mei lanceerde niemand minder dan Koningin Maxima de nieuwe website “Financieel Gezonde Werknemers”. De website is door ForResult de afgelopen tijd ontwikkeld voor en samen met het Ministerie van financiën en Wijzer in geldzaken. “Wij zijn als ForResult vereerd dat niemand minder dan hare majesteit de koningin deze website zal lanceren”, aldus

» Lees het hele artikel

Nieuwe websites van Forresult

In Forresult | door

Doorlopend werkt ForResult aan de realisatie van nieuwe websites voor nieuwe en bestaande klanten. Wanneer wij een opdracht krijgen doen wij niet zomaar wat, maar inventariseren wij eerst waaraan de website moet voldoen. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische aspecten en mogelijkheden, maar juist ook vanuit een marketingoogpunt. In een strategische sessie onderzoeken

» Lees het hele artikel

Ervaringen met Forresult: Touch of Matrix

In Forresult, Website | door

Vorige week lanceerden wij de nieuwe website van Touch of Matrix. Deze werd ontworpen en gebouwd door Forresult. Günther en Ria geven samen met Jorik Heins een tipje van de sluier over hoe zij het proces hebben ervaren. Waarom hebben jullie gekozen voor Forresult? Touch of Matrix: “We zijn al sinds 2012 klant bij Forresult,

» Lees het hele artikel

‘Forresult: experts in online’ nieuwe naam Marketingman BV

In Forresult | door

Persbericht 19 juni 2014 Jorik Heins zet toekomstgerichte stap met gespecialiseerd internetbureau Het doet pijn om afscheid te nemen van de naam ‘Marketingman’, maar als Forresult gaan de experts in online de toekomst in. Het zeven medewerkers tellende bureau Marketingman (nu Forresult) werkt landelijk onder meer voor het Ministerie van Financiën, Prorail, Beter Horen en

» Lees het hele artikel

Oranje inhaker? Nee, wij zijn oranje afhakers!

In Forresult | door

Waar de rest van Nederland oranje kleurt, nemen wij bij Marketingman afscheid van onze oranje huisstijl. Na 8,5 jaar is het namelijk tijd voor een grote toekomstgerichte stap. We zeggen niet alleen vaarwel tegen onze oranje huisstijl, maar het is ook de laatste week dat we Marketingman heten. De rest blijft overigens exact het zelfde.

» Lees het hele artikel

ForResult op Desksafari

In Forresult | door

De nieuwe hype op social media is: “Desk Safari”. Zo maak je de leukste vakantiekiekjes gewoon van achter je bureau. Omdat er geen wilde dieren toegestaan zijn op kantoor bij Forresult hebben we gekozen voor desksafari met getemde dieren die je misschien wel kent uit je jeugd.

» Lees het hele artikel

Het best bewaarde geheim van Forresult

In Forresult | door

Twentse nuchterheid is de reden waarom we eigenlijk nooit opscheppen over onze projecten. Maar de afgelopen maanden hebben we zoveel gave projecten gerealiseerd dat het tijd wordt om dit te delen. Daarom verrassen we je graag in een filmpje van anderhalve minuut met onze creativiteit en veelzijdigheid!

» Lees het hele artikel

Forresult: terugblik op 2012

In Forresult | door

De laatste ‘officiële’ werkweek van het jaar is begonnen. Het is tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar, want ook 2012 was een positief en succesvol jaar voor Forresult. Nieuwe medewerkers, veel media-aandacht en talrijke nieuwe projecten kwamen op ons pad.

» Lees het hele artikel

Tijdelijke versterking Forresult-team door stagiair Tom Dekker

In Forresult | door

Deze maand mogen we bij Forresult een nieuwe stagiair verwelkomen. Tom Dekker, derdejaars student Kunst & Techniek aan de Saxion Hogeschool, zal ons team het komende half jaar versterken. Zijn stage richt zich voornamelijk op, hoe kan het ook anders, internetmarketing.

» Lees het hele artikel

Forresult drie keer in EditieNL op RTL4

In Forresult | door

De afgelopen maand is Forresult drie keer gevraagd om mee te werken aan een tv-item voor EditieNL. Onze unieke kennis over marketing en consumentengedrag leidde in korte tijd tot drie leuke tv-optredens. Ben je benieuwd hoe Jorik Heins en Maud Ebbekink het op tv doen? Bekijk dan hieronder de items.

» Lees het hele artikel