ForResult – online marketing partner

Nieuwe websites van ForResult

Doorlopend werkt ForResult aan de realisatie van nieuwe websites voor nieuwe en bestaande klanten. Wanneer wij een opdracht krijgen doen wij niet zomaar wat, maar inventariseren wij eerst waaraan de website moet voldoen. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische aspecten en mogelijkheden, maar juist ook vanuit een marketingoogpunt. In een strategische sessie onderzoeken we het karakter van het bedrijf, bepalen we de invalshoek van de informatie en bekijken we op welke manier we de website zo conversievriendelijk mogelijk kunnen maken.

Deze week hadden we de eer twee mooie nieuwe websites te lanceren: voor Atricom en Eigen-Wijze Reizen. Beide bedrijven zijn gevestigd in Enschede en weten al lange tijd hun weg naar Forresult te vinden. Maar er zijn ook veel verschillen. Dat maakte het erg leuk om gelijktijdig aan beide projecten te werken.

Atricom

ICT-dienstverlener, vestigingsplaats: Enschede

De ICT-wereld is onderhevig aan veranderingen. De vorige website van Atricom was al enkele jaren oud en zodoende inhoudelijk verouderd en toe aan een opfrisbeurt. Ook was deze website nog niet mobielvriendelijk en sloot deze onvoldoende aan bij het persoonlijke karakter van de dienstverlening van Atricom.

In navolging van een huisstijltraject kreeg Forresult de opdracht de nieuwe website te ontwerpen en te bouwen. Ook de content werd verzorgd door Forresult. De responsive website maakt gebruik van ons unieke WYSIWYG content management systeem Forsites. Dit CMS is erg gebruiksvriendelijk en helpt Atricom om in een snel veranderende markt ook in de toekomst de website bij de tijd te houden. De website werd uitgerust met een chatfunctie, waardoor bezoekers direct contact kunnen leggen met de specialisten van Atricom.

Bekijk de website: www.atricom.nl
screenshot-www.atricom.nl 2015-11-26 14-48-47

Eigen-Wijze Reizen

Fiets- en wandelvakanties, vestigingsplaats: Enschede

Eigen-Wijze Reizen biedt volledig verzorgde individuele wandel- en fietsvakanties in heel Europa en daarbuiten. Forresult ondersteunt Eigen-Wijze Reizen al enkele jaren in hun zoekmachine-optimalisatie en AdWords-campagnes. De vorige website had enkele beperkingen: de flexibiliteit in het onderhouden van de website was beperkt, de site was niet mobielvriendelijk en ook niet zo gebruiksvriendelijk.

Voor Eigen-Wijze Reizen kreeg Forresult de opdracht om niet alleen de nieuwe website te ontwerpen, maar ook het gehele beheersysteem daarachter te ontwikkelen. Een maatwerk CMS werd ontwikkeld, waarbij naast het boekingssysteem ook veel aandacht werd besteed aan mogelijkheden voor de SEO. Het resultaat is een responsive, eenvoudig te gebruiken én te onderhouden website die het voor bezoekers aantrekkelijker en eenvoudiger maakt kennis te maken met het mooie reisaanbod van Eigen-Wijze Reizen.

Bezoek de website: www.eigenwijzereizen.nl

screenshot-www.eigenwijzereizen.nl 2015-11-26 14-49-32

Succesvolle websites van Forresult

Forresult bouwt no-nonsense websites en webshops die zijn afgestemd op jouw doelstellingen. We gebruiken hierbij kennis uit de marketing- en neuropsychologie, zodat we bezoekers nog beter overtuigen om klant bij je te worden.

Forresult is niet getrouwd met één systeem. Voorop staat altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf. We beschikken over diverse eigen systemen voor websites en webshops, en ook maatwerk behoort altijd tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar Forresult? Lees meer over webdesign of maak kennis met ons. Dat levert u altijd iets op!

» Afspraak maken

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in: