Koningin Maxima lanceert door ForResult gebouwde website

Op Dinsdag 23 mei lanceerde niemand minder dan Koningin Maxima de nieuwe website “Financieel Gezonde Werknemers”. De website is door ForResult de afgelopen tijd ontwikkeld voor en samen met het Ministerie van financiën en Wijzer in geldzaken. “Wij zijn als ForResult vereerd dat niemand minder dan hare majesteit de koningin deze website zal lanceren”, aldus Jorik Heins van ForResult.

Koningin MaximaWebsite voor werkgevers
De nieuwe website is de eerste schuldpreventie website waarmee het Ministerie van financiën die zich richt op werkgevers. Werkgevers zijn namelijk de eerste die geldproblemen kunnen signaleren bij hun medewerkers. Door werkgevers te helpen geldproblemen vroegtijdig te signaleren en daarbij tools aan te reiken om werknemers te helpen worden twee vliegen in één klap geslagen. De werkgever voorkomt zo namelijk dat zijn medewerker minder zal gaan presteren of mogelijk in de ziektewet komt door geldzorgen. De website is ingericht op de vragen waar werkgevers mee rondlopen. Zo geeft de website duidelijk antwoord op de vraag “Wat te doen bij loonbeslag”. Een zeer sterke indicator voor geldproblemen bij een medewerker.

ForResult adviseerde in de ideevorming, maakte de ontwerpen en bouwde samen met B-Lex/WebHare deze nieuwe website. Alle content werd door het Ministerie van Financiën, Wijzer in geldzaken en partners verzorgd. “Het is zover, iedereen kan nu zien waaraan wij met onze partners hard aan gewerkt hebben” aldus Heins. Zoals te lezen is op de website van Het Koninklijk Huis zal tijdens de jaarlijkse platformbijeenkomst van Wijzer in Geldzaken de nieuwe website gelanceerd worden. De website is nu bereikbaar via www.financieelgezondewerknemers.nl.

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle Plus

Totaaloplossing voor internet-marketing

Forresult biedt een totaaloplossing voor internet-marketing. Onze experts in online marketing helpen je graag de prestaties van jouw bedrijf op internet te verbeteren. Met onder andere marketingadvies, webdesign, zoekmachine-optimalisatie en conversieoptimalisatie dragen we graag bij aan jouw online succes.

» Lees meer over onze aanpak

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*