ForResult – online marketing partner

Koningin Maxima lanceert door ForResult gebouwde website

Op Dinsdag 23 mei lanceerde niemand minder dan Koningin Maxima de nieuwe website “Financieel Gezonde Werknemers”. De website is door ForResult de afgelopen tijd ontwikkeld voor en samen met het Ministerie van financiën en Wijzer in geldzaken. “Wij zijn als ForResult vereerd dat niemand minder dan hare majesteit de koningin deze website zal lanceren”, aldus Jorik Heins van ForResult.

Koningin MaximaWebsite voor werkgevers
De nieuwe website is de eerste schuldpreventie website waarmee het Ministerie van financiën die zich richt op werkgevers. Werkgevers zijn namelijk de eerste die geldproblemen kunnen signaleren bij hun medewerkers. Door werkgevers te helpen geldproblemen vroegtijdig te signaleren en daarbij tools aan te reiken om werknemers te helpen worden twee vliegen in één klap geslagen. De werkgever voorkomt zo namelijk dat zijn medewerker minder zal gaan presteren of mogelijk in de ziektewet komt door geldzorgen. De website is ingericht op de vragen waar werkgevers mee rondlopen. Zo geeft de website duidelijk antwoord op de vraag “Wat te doen bij loonbeslag”. Een zeer sterke indicator voor geldproblemen bij een medewerker.

ForResult adviseerde in de ideevorming, maakte de ontwerpen en bouwde samen met B-Lex/WebHare deze nieuwe website. Alle content werd door het Ministerie van Financiën, Wijzer in geldzaken en partners verzorgd.

“Het is zover, iedereen kan nu zien waaraan wij met onze partners hard aan gewerkt hebben”

Zoals te lezen is op de website van Het Koninklijk Huis zal tijdens de jaarlijkse platformbijeenkomst van Wijzer in Geldzaken de nieuwe website gelanceerd worden. De website is nu bereikbaar via www.financieelgezondewerknemers.nl.

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in: