Koningin Maxima lanceert door ForResult gebouwde website

Op Dinsdag 23 mei lanceerde niemand minder dan Koningin Maxima de nieuwe website “Financieel Gezonde Werknemers”. De website is door ForResult de afgelopen tijd ontwikkeld voor en samen met het Ministerie van financiën en Wijzer in geldzaken. “Wij zijn als ForResult vereerd dat niemand minder dan hare majesteit de koningin deze website zal lanceren”, aldus Jorik Heins van ForResult.

Koningin MaximaWebsite voor werkgevers
De nieuwe website is de eerste schuldpreventie website waarmee het Ministerie van financiën die zich richt op werkgevers. Werkgevers zijn namelijk de eerste die geldproblemen kunnen signaleren bij hun medewerkers. Door werkgevers te helpen geldproblemen vroegtijdig te signaleren en daarbij tools aan te reiken om werknemers te helpen worden twee vliegen in één klap geslagen. De werkgever voorkomt zo namelijk dat zijn medewerker minder zal gaan presteren of mogelijk in de ziektewet komt door geldzorgen. De website is ingericht op de vragen waar werkgevers mee rondlopen. Zo geeft de website duidelijk antwoord op de vraag “Wat te doen bij loonbeslag”. Een zeer sterke indicator voor geldproblemen bij een medewerker.

ForResult adviseerde in de ideevorming, maakte de ontwerpen en bouwde samen met B-Lex/WebHare deze nieuwe website. Alle content werd door het Ministerie van Financiën, Wijzer in geldzaken en partners verzorgd.

“Het is zover, iedereen kan nu zien waaraan wij met onze partners hard aan gewerkt hebben”

Zoals te lezen is op de website van Het Koninklijk Huis zal tijdens de jaarlijkse platformbijeenkomst van Wijzer in Geldzaken de nieuwe website gelanceerd worden. De website is nu bereikbaar via www.financieelgezondewerknemers.nl.

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555